horoszkóp

Kiszel Tünde videóvallomása politikai ambícióiról

2007.06.05. 11:52
Kiszel Tünde nemcsak azt vállalná, hogy az ország éves költségvetéséről dönt, hanem azt is leszögezi, hogy empatikus lenne ebben a kérdésben. Névnapi ünnepségén politikai ambícióiról beszél a műsorvezető.

Június 1. helyett június 4.-én ünnepelte névnapját Kiszel Tünde, aki egy szűk, koradélutáni médiaeseményt szervezett a barátai számára. A helyszín a Zsófia főhercegné hajó volt, mely éppen a Parlament előtt haladt el, mikor a riporter megközelítette az ünnepeltet. A juj.hu kérdésére, miszerint ha Kiszel Tündét megkeresnék, vállalná-e, hogy országgyűlési képviselő lesz, azt válaszolta: „attól függ, ki keresne meg, és milyen feltételekkel.”

Pártsemleges vagyok

Amennyiben megfelelő feltételekkel keresnék meg Kiszel Tündét, a műsorvezető vállalná azt is, hogy dönt az éves költségvetésről. „Miért is ne? Empatikus lennék.”A közgazdászok ugyan a beleérző képességet tartják a legkevésbé fontosnak egy költségvetési vitán, a Velvet idei citromdíjasa számára mégis fontos lehet.

Arra a kérdésre, hogy a jobb vagy a baloldal számíthat-e inkább arra, hogy Kiszel Tündét megnyerheti a politikai céljainak, a műsorvezető így válaszolt:„Ne provokálj, no comment. Pártsemleges vagyok.” Korábban Kiszel Tünde neve, mint alternatív kormányszóvivő-jelölt is szóba került. Nyilatkozatában párhuzamot tudott vonni Demcsák Zsuzsa és saját személye közt, kiemelve, hogy mindkettejükről jelentek meg már fehérneműs fotók.

Vonzom a hülyéket

Az interjú alatt a nyoszolyólánynak öltözött műsorvezető mellett állt barátja, Sebestyén Hunor, aki általában nem szólal meg, ha barátnője társaságában van. A Kerozin 34 éves menedzseréről annál többet árul el, amit az Iwiw közösségi portálon található adatlapján tüntetett fel magáról: „szuperintenzitással vonzom a hülyéket.” Kiszel Tünde korábban méltatta Hunor tehetségét Velvetnek. Mint elmondta, a férfi nagyon kreatív, fejlett szépérzékkel rendelkezik, és ezeket a tulajdonságokat kamatoztatva készítette el Kiszel Tünde új honlapját.

Az eseményen részt vett Sebeők János is, aki az R-Go gidák analógiájára a tavaly év végi Kimaradás Gálán megalapította a Sebeők barikák intézményét. Azóta két, ismeretlen szakmai hátterű táncosnővel járja a fővárost. Sejthetőleg továbbra is inkább a gidák ismertebbek az országban, amikor ugyanis Sebeők János Melorepp című albumának februári lemezbemutató koncertjén jártunk, láthattuk, a közönsége egy emberből állt: Erikából, aki Sebeők barátnője.