A médiaszemélyiség Máltán pihente ki magát, nővérével és lányával, Donatellával. Egy helyi erő felfigyelt a magyar műsorvezetőre és meghívta vacsorázni. Hunornak azonban nem kell aggódnia, mert Kiszel Tünde nem egy könnyűvérű asszony.

Kiszel Tünde lányával, Donatellával és nővérével ismét Máltára utazott. A családi karaván öt éve ugyan járt már a szigeten, de idén nyáron úgy döntöttek, ismét ez lesz a nyugalom célállomása. A műsorvezető, mint említette egy last minute utat csípet meg, és egy nagyon kellemes szállodában lakhatott, ahol svédasztalos reggelivel és vacsorával várták őket. Autót is béreltek, hogy minden látnivalót alaposan szemügyre vehessenek.  

Ártalmatlan flört

Nézzen nyaralós képeket

„Mikor a kék barlanghoz mentünk akkor találkoztunk Rodrigóval. Kedves, szimpatikus ember, mint általában a máltaiak. Sokat beszélgettünk, végül meghívott vacsorázni." Kiszel Tünde ártalmatlanak találta az ajánlatot, ezért elfogadta a meghívást. „Egy romantikus gyertyafényes vacsorában volt részem. Igazából olaszul beszéltünk egymással, mert csak kicsit tudok angolul." Mikor arról kérdeztük Kiszel Tündét, hogy milyen közös témákat találtak, kiderült, hogy a hagyományos ismerkedés és közeledés szabályait senki nem lépte át. „Megbeszéltük, hogy én mivel foglalkozom Magyarországon, hogy szeretek utazni, meg ilyenek. Mondta, hogy szívesen eljönne ősszel, de előtte említette, hogy látogassam még meg. Hát ezzel az a baj, hogy amint hazajöttem a rám szakadtak a munkák, és ki se látok belőlük."

Rodrigo nemcsak Kiszel Tündét bűvölte el, mint mondta, kislányával is kedves volt. „Donatella egy nagyon nyitott személyiség, és emellett egészséges lelkületű kislány." Míg Kiszel vacsorázott Rodrigoval, addig Donatellára keresztanyja vigyázott. A műsorvezető szerint ez egy teljesen ártalmatlan romantikus flört volt, úgyhogy senkinek sem kell aggódnia.