horoszkóp

Kiszel Tünde és Anettka nem bánkódik

2008.02.25. 19:40
Kapcsolódók (1)
Kiszel Tünde és Anettka megtiszteltetésnek tartja, hogy élen végzett a legnépszerűtlenebb celebritások listáján. A dobogó harmadik fokán Gáspár Győző áll.

Kiszel Tünde, Fehér Anettka és Gáspár Győző vezeti a legnépszerűtlenebb celebek toplistáját a hot! mgazin által végzett közvéleménykutatás szerint. A listára azok a hírességek kerültek fel, akiket meglátva a nézők állítólag elkapcsolnak egy másik csatornára vagy leteszik az újságot, írja a Blikk.

A negatív celeb-toplista élén Kiszel Tünde végzett, aki megtiszteltetésnek tartja az első helyet, mert szerinte ez azt jelenti, hogy az emberek mégiscsak kíváncsiak rá, megnézik a műsorait, elolvassák a róla szóló cikkeket. A műsorvezető nem foglalkozik a listával, amelyet szerinte azért sem lehet komolyan venni, mert azon Gáspár Győző a harmadik helyezést érte el, annak ellenére, hogy az RTL Klubon futó valóságshow-ja a csatorna legnézettebb műsora.

"A bulvár mindent eltorzít, akik személyesen ismernek, tudják, hogy milyen vagyok" - mondta a Velvetnek Kiszel Tünde. "Most már ott tartok, hogy olyan felkérések is vannak, amiket nem tudok elvállalni. Négyszer szerepeltem a Fábry-showban, folyamatosan meghívnak a reggeli műsorokba, de jótékonysági rendezvényekre is hívnak és támogatom például a Pethő Intézetet is, kár, hogy erről nem írnak annyit" - tette hozzá a műsorvezető.

Akik miatt állítólag elkapcsolunk

Anettkát megelégedéssel tölti el a második hely

Fehér Anettka sem keseredett el a hír hallatán."Két évvel ezelőtt visszavonultam a televíziózástól, ha az azelőtti ténykedésem ilyen mély nyomott hagyott a nézőkben, illetve a hot! magazin által megkérdezettekben, akkor mi mással tölthetne el ez a hír engem, mint elégedettséggel és örömmel" - kommentálta Anettka a magazin negatív listáján elért második helyezést. Az egykori műsorvezető egyébként nem foglalkozik az ilyen felmérésekkel, mint mondta, a két évvel ezelőtt megszüntette televíziós tevékenységét, azóta egy tévés reklámokat készítő céget vezet.

Harmadik helyen Gáspár Győző végzett, őt követi VV Anikó és Kelemen Anna. A felmérés alapján a VV sztárokból is elege van a közönségnek, hiszen a az első tízben öt egykori villalakó is szerepel: Molnár Anikó, VV Ágica, VV Anett, VV Leó és Majka is. Gáspár Bea pedig a tizedik helyen végzett, írja a Blikk.

A hot! magazin a Research International Hoffmann által végzett közvélemény-kutatás alapján állította össze a top 100 sztár listáját. A kutatásban a hazai hírességeket öt kategóriába sorolták: akikről még sohasem hallottak, akiknek a véleményére adnak, akikkel szívesen barátkoznának, vagy találkoznának, illetve akiket nagyon unalmasnak találnak, vagyis ha meglátják őket, másik csatornára kapcsolnak.