horoszkóp

Kiszel Tünde most egy olasz férfit szeret

2006.09.15. 10:39
Kiszel Tünde felejteni ment Mallorcára és szerelmesen tért vissza. A friss szerelmesek legnagyobb bánata, hogy Milánóban nem lehet fogni a Budapest Tévét, illetve az, hogy Kiszelnek túl sok az elfoglaltsága egy olaszországi találkához.

Luigi kezdetben csak messziről nézegette

Kiszel Tünde Mallorcán találkozott Lugival, aki kezdetben csak messziről nézegetette, majd közös sétákkal, virágcsokrokkal és fagyikkal ostromolta a műsorvezetőt. "Luigi teljesen levett a lábamról. Nem volt erőszakos, fantasztikusan udvarolt, pedig én felejteni mentem Mallorcára, és eszem ágában sem volt ismerkedni."- kezdte a Velvetnek Kiszel Tünde.

"Luigi teljesen levett a lábamról"

"Aztán mégis lett valami. Valahogy csak azt vettem észre a tengerparton, hogy figyel. Sokáig nem mert odajönni, de aztán végre összeszedte bátorságát. Mondta, hogy milyen szépek a szemeim. Megmondom őszintén nagyon jól esett a bókolása".

Táncoltak, sétáltak és fagyiztak

Luigi Kiszel Tündével egy szállodában lakott, így mindig volt módja arra, hogy szem előtt legyen. "Fantasztikus pasas. Minden nap odajött és mindig beszélgettünk. Aztán este elvitt táncolni, fagyiztunk, sétálgattunk, és végül csak az utolsó este melegedtünk igazán össze. Pont olyan, mint amilyennek egy pasinak lennie kell"- avatott be minket a részletekbe, majd Luigiről azt is megtudhattuk, hogy jól szituált 32 éves, lakásfelújításokkal foglalkozó fiatalember. Ez ugyan Kiszelnek nem számít, hiszen nem garasos, de azért mégiscsak örül, hogy van egzisztenciája. "Autót bérelt és ő is szállodában lakott. Elhalmozott ajándékokkal és végig a tenyerén hordozott."

"Aztán este elvitt táncolni, fagyiztunk, sétálgattunk"

Luigi tudja, hogy ki vagyok

"Jelenleg távszerelem van. Sokat beszélünk telefonon. Tegnap is mondta, hogy üljek fel egy gépre, és ő leszed Milánóban, de sajnos túl sok most az elfoglaltságom. Donatellát is szinte mindenre beírattam, ahova lehetett, segítségem meg sajnos nincs, úgyhogy most itthon kell maradnom." Luigi, mint ahogy megtudtuk, tisztában van azzal, hogy kicsoda Kiszel Tünde. "Elmondtam neki mindent. Azt is, hogy miért jöttem ide. És hogy felejteni akarok. Elmeséltem, hogy mik történtek velem az elmúlt időben. Tudja, hogy mivel foglalkozom, és nagyon sajnáltuk, hogy Olaszországban nem lehet fogni a Budapest Tévét.