horoszkóp

Kiszel Tünde szerint Győzikét ostobának hisszük

2006.09.20. 11:22
A vezető hírek netovábbját olvashattuk a Színes Bulvár Lapban. Kiszel Tünde Győzikéről alkotott véleményét osztotta meg a nyilvánossággal: szerinte az emberek azért nézik a műsorát, mert Győzikét ostobának gondolják.

Kiszel Tünde úgy tartja, a Győzike Show-t az emberek azért nézik, mert Győzike ostobább náluk (vélhetően a nézőkre gondolt itt) és az egész show gagyi. A Színes Bulvár Lap információi szerint mindezt Nacsa Olivérnek mondta el a humorista Budapest Rádión futó műsorában, és mindez leginkább azért nem kerülte el a figyelmünket, mert Kiszel később meglepődött azon, hogy nyilatkozata élő műsorban hangzik el.

De azért szereti

A lapnak az alkalmi médiaszakemberként és elemzőként feltűnt Kiszel a következőképp védekezett: nem volt korrekt húzás Nacsától, hogy adásba adta azt, amikor butának nevezi - állítólagos - barátját, ő ezt magánbeszélgetésnek gondolta, mert Nacsa –akit egyébként szintén jó barátjának tart – így állította be. A műsorban elhangzottak szerint a parodista tájékoztatta Kiszelt, hogy adásban van, így utólag nem tehetett mást, mint finomította a nyilatkozatát.

Kiszel elmondta, valójában Győzike nem olyan hülye, mint amilyennek látszik, bár a műsor kedvéért bármit megtenne (nem fejtette ki, mit ért a bármi szó alatt). Hozzátette, úgy véli, sokan tényleg csak azért nézik a műsort, hogy kinevessék Gáspár Győzőt, és egyébként is távol áll tőle a Győzike show, sajnálja rá az időt.