Kiszel Tündének már nem vastag a szemöldöke és tele van új tervekkel. Kedvesével, Hunorral közös műsort terveznek, legalábbis ezt mesélték Hajdú Péternek az Esti Frizbi felvételen.

A világörökség része már a múlté - derül ki a Juj.hu videójából. Kiszel Tünde úgyis kozmetikusa tanácsára megritkíttatta a homlokáról csorgó izzadságcseppek sűrű gátját, mert az nem illet az új hajszerkezethez. A Velvet is megsiratta falinaptárasszony szeme fölötti bokrot, de aggodalomra semmi ok, a szőrerdő nem tartalmazott addiktív anyagot.

A bulvárban gyakran szereplő ellentmondásmentes anyuka a 2008-as naptárért vált meg védjegyétől, amit nemcsak vékonyabbra szedett Piroska, a kozmetikus, hanem világosított is rajta. Kiszel Tünde ebben a formájában is karakteresnek ítélte szemöldökét, ami szinte a legfontosabb tartozékává vált az évek alatt.

Hajdú Pétert is követné Kiszel

„Megmondom őszintén: én a természetesség híve vagyok!"- hangsúlyozta Donatella édesanyját a videón. Az őszinte szót gyakran használó magát műsorvezetőként, producerként, illetve újságíróként definiáló Kiszel, most kedvesével Sebestyén Hunorral kívánja meghekkelni a magyar médiát. A pár az internetes televíziózásban látja a jövőt és már sajátgyártású celebműsort is terveztek, amiről Hajdú Péter vezette Esti Frizbiben számoltak be a nagyérdeműnek. Sebestyén és Kiszel elmagyarázta a műsorvezetőnek, hogy egy általuk kiválasztott magyar celeb napját szeretnék bemutatni és még az is előfordulhat, hogy ezen a rostán az ATV-s egy napját is végigkövetnék. A kérdésre, hogy hová vinnék Hajdút, Kiszel egyből rávágta, hogy az állatkertbe, mert az olyan extrém helyszín.