horoszkóp

Kiszel csipkés kombinéban kergette Jáksót

2006.12.19. 09:24
Jáksó elvállalta, hogy Kiszel Tünde álmai férfijaként szerepeljen a műsorvezetőnő első klipjében, de arra nem tudták rábírni, hogy feküdjön egy ágyba Kiszellel. Jáksót egy játékmackó helyettesítette.

Esztétikailag kétséges színvonalú forgatásról adott hírt a Színes Bulvár Lap, amelyik szerint Kiszel Tünde elkészítette élete első videoklipjét. A forgatókönyv szerint a műsorvezetőnek fehérneműben kellett kergetnie egy budai bérház körfolyosóján Jáksó Lászlót. Mindezt azért, mert a storyboard szerint Jáksó nem akart lefeküdni vele.

Nem feküdt Kiszel mellé az ágyba

A rádiós műsorvezető sajnos nem árulta el, miért volt fontos számára, hogy eleget tegyen a felkérésnek, hogy Kiszel Tünde álmai férfija legyen, annyit közölt csupán, hogy kikötötte, csak egy rövid jelenetben szeretne szerepelni. Mint arról beszámolt, a klip rendezője arra próbálta rábírni, feküdjön Kiszel mellé az ágyba, de erre kategorikus nem volt a válasza.

Mint arról a lap beszámolt, Kiszel sajnálta, hogy csipkés babydollban sem tudta elcsábítani a rádiós műsorvezetőt, de azért nem haragszik rá. Kiszel arra is utalt, Jáksó hiányában feltalálta magát, az ágyban egy játékmackóval feküdt.

A szívet facsaró dal

Aki a kortárs dadaizmus iránt még ezt követően is fogékony, annak a lap elárulja, a klipet Gerencsér Tamás rendezte, aki annak idején Kiszel toyboyának, Kondor Csabának reménybeli szeretője volt. Kiszel Tünde és a foglalkozását tekintve szintén kétséges fiatalember kapcsolata a közelmúltban olyan szorossá vált, hogy közös dalt is énekeltek arról, hogy elmúlt egy fájó szerelem, amelyik a szívet facsarta, de azért várják az új csodát. A jelek szerint ehhez a dalhoz készült a klip.