horoszkóp

'Ne legyetek könnyen kaphatók!'

dns
2005.01.19. 10:40
Kiszel Tünde új kiállításra készül antik és kortárs fehérneműivel, amelyek közül is a harisnyatartós összeállításokban érzi magát a legszexisebbnek. A műsorvezető tagadta, hogy Fábry gagyinak tartaná, arról viszont szívesen mesélt, hogy életvezetési tanácsot kérnek tőle a nézői. Egyúttal megragadta az alkalmat, hogy az olvasóknak is üzenjen.

"A fehérneműgyűjtés a hobbim, de bánt, amikor bugyigyűjteménynek csúfolják a kollekciót" - kezdte Kiszel Tünde, miután felvetettük, a neve ezzel a témával kapcsolatban pörög leginkább. A Budapest Televízió műsorvezetője (aki a cikk szövegének utólagos egyeztetésekor kérte, a csinos jelzőt is illesszük be titulusa mellé) ekkor nagy levegőt vett, és belekezdett a történetbe.

Régi és kortárs harisnyatartó

"Vannak egészen régi darabjaim is, fűzők a nagymamám ruhatárából. Kaptam alsóneműket a rokonoktól, barátoktól, és a nézőim is gyönyörű darabokat küldenek. Kimossák, kivasalják, elpostázzák a tévébe, vagy volt, hogy becsöngettek vele a lakásomba" - folytatta a műsorvezető, és kérdésünkre tagadta, hogy használt alsóneműket kapna. Szerinte a nézői nem tennének ilyen tiszteletlen dolgot.

Tekintse meg képeinket!
"Most például itt állok egy aluljáróban és telefonálok. Ahogy körülnézek, az emberek integetnek, és mosolyognak rám. Kedvesek. Semmi hátrányát nem tapasztalom az ismertségnek" - vetette közbe Kiszel Tünde, mielőtt visszatértünk volna az eredeti témára: az egyre bővülő kollekcióra.

"Legutóbb Olaszországban vettem egy harisnyatartós összeállítást, az olaszok mesterei a szép fehérneműnek, de nem igaz, hogy ott drágábban lehetne csak hozzájutni a finomabb darabokhoz. Az ízlésemhez közelebb áll a harisnyatartó, mert abban nagyon nőiesnek és szexisnek érzem magam. Bevallom, harisnyát pedig azért hordok mindig, mert fázós vagyok" - avatott be öltözködési szokásaiba, majd sietve hozzátette, új kiállításra készül a gyűjteményével. Legelső kiállítását egy pályakezdő fotóművésszel, Kaszás Bencével készítették közösen.

Koronként vetkőzve

"Ezúttal viszont azt tervezem, hogy történelmi koronként mutatom be a viselettörténetet az alsóneműimen keresztül. Szabadidőmben tanulmányozom a hagyományos fehérneműket, de én leginkább a modern darabokat szeretem. A kedvenc színem a fekete. Az ízlésem egyezik a férjemével" - mondta Kiszel Tünde, aki kérdésünkre nem szeretett volna bővebben beszélni a férjéről. Elmondta viszont, a sajtó gyakran kéri, hogy szerepeljen közös fotón az egész család.

"Kár, hogy a férjem nem vállalja, pedig rendkívül csinos, szép férfi. Úgy döntött viszont, hogy a háttérből drukkol Donatellácskámnak és nekem, és büszke a sikereinkre" - tette hozzá a műsorvezető, aki a Budapest Tévén jelenleg a Sztárbaba című műsort vezeti, óvodás korú kislányával a stúdióban. Kiszel Tünde elmondta, ezzel a megjelenéssel szeretné azt az üzenetet közvetíteni, hogy az "anyaság a legjobb dolog a világon", majd hozzátette, ha egy mód van rá, ezúton üzenne a fiatal lányoknak is.

Szerelem, frázis, Fábry

"Csak a szerelem számít. De ne dőljetek be az első fellángolásnak, és ne legyetek könnyen kaphatóak, ha egy férfi szeret, akkor várni is tud. És a másik üzenetem, hogy szeressétek, és vállaljátok önmagatokat" - mondta a Sikeres Nők magazinjának munkatársa, aki ekkor már a mozgólépcsőn utazott lefelé. Hozzátette, gyakran, és váratlan pillanatokban keresik meg tanácsért.

"Előfordul, hogy a játszótéren ültem a kislányommal, és akkor jöttek oda hozzám kérdezősködni. Fiúügyben is tanácsokat kérnek tőlem, volt már, aki egészen intim módon beavatott az életébe. Mindig szívesen segítek, de volt már, aki visszaélt a közvetlenségemmel, és zaklató rajongóvá vált. Kellemetlen, amikor valaki azt hiszi, a kedvességem az jelenti, hogy szabad az út a hálószobámba" - mondta Kiszel Tünde, akit egy másik fiaskógyanús esetre is emlékeztettünk.

Nemrég a Showder szerkesztői meghívták Anettkát, Fásy Ádámot és Kiszel Tündét Fábry Sándor megbízásából. Fásy azzal utasította vissza a meghívást, hogy nincs szüksége efféle hírverésre, Anettka pedig arra figyelmeztette kolléganőjét, a meghívás oka, hogy mindhármukat gagyi műsorvezetőnek tartja a showman. Kiszel Tünde ennek ellenére elvállalta a szereplést.

"Fábry nem tart minket gagyinak. Örömmel vettem a meghívást, és elmondhatom, remekül éreztem magam a műsorban. Amíg az emberek kíváncsiak rám, addig szívesen megyek" - mondta végül a műsorvezető, majd metróra szállt.

Kiszel Tünde pályája
Honlapja szerint Kiszel Tünde "televíziós műsorvezető, újságíró, színésznő, fotómodell, szexszimbólum, és 2001 óta boldog édesanya". 1993. óta MÚOSZ-tag. Pályafutását fotómodellként kezdte, a kedvenc nemzetközi munkája az európai RTL-csatornán sugárzott Tutti-Frutti című show-műsor volt. Hazatérése után szerepelt játék- és reklámfilmekben. A Pesti Színházban Lukács Sándor partnere volt, a Ruttkai Éva Színházban Esztergályos Cecíliával játszott együtt. Több országos lapban, a Kiskegyedben, a Reformban, a Vasárnapi Hírekben jelentek meg cikkei. Jelenleg a Sikeres Nők Lapja főmunkatársa. Számos világhírű művész nyilatkozott Tündének: többek közt Sylvester Stallone, Luciano Pavarotti, Richard Clayderman, Tony Curtis, akikkel közös fotót is készített. Televíziós munkássága 1992-ben indult. Az MTV1-en a Halló Vasárnap! című műsorban készített riportokat. Havas Henrik egyik műsorában politikusokkal, színművészekkel készített interjút. A Szív Tv-ben állandó rovata volt Híres Személyiségek Titkai címmel. 1995 nyarától a Budapest Televízióban szerkesztő-műsorvezető. (forrás: kiszeltunde.hu)