Kondor Csaba dobta ki Kiszel Tündét

2006.08.08. 09:38
Kondor Csaba olyannyira beleásta magát a Kiszel Tünde magánéletét feltáró könyv megírásába, hogy menedzsere nyilatkozik helyette. Ebből megtudhatjuk, hogy Kiszel Tünde összesen háromféle ételt tud főzni, és amikor Kondor Csaba inni szeretett volna, csapvizet ajánlott fel neki.

Újabb, lényegesnek feltüntetett információval gazdagodott a magyar sajtó Kiszel Tünde és Kondor Csaba szerelmét illetően. A Színes Bulvár Lap szerint ugyanis nem a műsorvezető szakított a menedzsere által országos hírű riporternek nevezett fiatalemberrel, hanem fordítva történt. Markóczy Mária a lapnak elmondta, Kondor Csaba szerette volna abbahagyni a kapcsolatát Kiszel Tündével, aki „női sértettségből” bosszúhadjáratot indított.

Rajongótábor, csapvíz

Markóczy szerint Kiszel rajongótábora a meleg közösségeket jelenti, amelyeknek a rendezvényeire jár, illetve az utcai autogrammkérőket, és mindezt azért mondja el, mert szerinte nem Kondor mocskolja be a nő hírnevét, hanem ő maga az elmúlt évek botrányaival. A menedzser egyébként még arról is jól informált, hogy Kiszel Tünde csapnivaló háziasszony, mindössze háromféle ételt tud főzni, és amikor Kondor Csaba inni szeretett volna, barátnője a csapvizet ajánlotta fel neki.

Klikk!

A kicsinyesség végső határait feszegető nyilatkozatoknak azonban nem lesz még vége, Markóczy ugyanis bejelentette, Kondor Csaba könyvet ír az elmúlt másfél évét feltárandó. Ebből megtudhatjuk majd egyebek közt, valójában melyikük készített interjút világsztárokkal. Kiszel szerint volt barátja mindent megtesz azért, hogy az emberek emlékezzenek rá, szánalmas, és nevetséges, amit róla állít.

Néhány hete még Kondor Csaba szeretett volna békülni, és ennek érdekében a Mokka adásában igyekezett rendezni kapcsolatát Kiszel Tündével, aki a Velvetnek elmondta, ki ugyan nem békült a fiúval, de még mindig szereti őt, és ez a szerelem kölcsönös.