Keira Knightley csúnyának és butának tartja magát

2004.03.11. 11:05
A Vanity Fair magazinnak adott interjúja alapján meglehetősen önbizalom-hiányos teremtésnek tűnik A Karib-tenger kalózai és az Igazából szerelem ifjú színésznője, Keira Knightley: úgy érzi, nem elég szép, és attól tart, csalódást okoz az embereknek, amikor találkoznak vele.
"Mindig úgy érzem, csalódást keltek az emberekben, mert arra számítanak, hogy valaki nagyon csinossal fognak találkozni" - panaszkodott a 19 éves brit színésznő, aki amiatt is bánatos, hogy csak kevesen próbálják leszólítani. "Persze lehet, hogy csak olyan buta vagyok, hogy nem veszem észre" - folytatta az önostorozást Knigthley, aki másik lehetséges okot is megjelölt, miért nem próbálják meg többen randevúra csábítani: "De az is lehet, hogy ilyen bánatos fajta vagyok, és nem ülök eleget bárokban. Persze semmi baj, van még időm."

Fél a sztárok városától

Keira Knightley
Keira egyébként most készül elköltözni a middlesexi szülői házból, de bevallotta, hogy Los Angelest nem merné új otthonául választani, mert "Los Angeles tele van tökéletes külsejű emberekkel, és folyton azt érezném, hogy nekem is így kell kinéznem."

A Csavard be, mint Beckhammel feltűnt Knightley azonban nemcsak csúnyának és butának, de lustának is gondolja magát: azért nem akar maga mellé személyi asszisztenst, mert így is "tunya tehén"-nek érzi magát. "Ha most kapnék egy asszisztenst, örökre megrekednék egy 18 éves szintjén, és ez elborzaszt" - mondja. Lehet, hogy nem is egy önbizalom-hiányos, hanem csupán egy szerény és józan lány szavai ezek?