Nehéz az egykori énekesnőből lett angol valóságshow-főszereplőnő élete: miután tavaly kamerák előtt végeztetett plasztikai műtétekkel szabadult meg bálnás alakjától, most az a baja, hogy többet kaptak le róla, mint amit ő elképzelt.

A négy gyereke szülése után évekig lefogyni képtelen Kerry Katona úgy érzi, miután tavaly valóságshowja kamerái előtt szívatta le a háját, túl sovány lett. Az angol tévés személyiséget jelenleg a hízás foglalkoztatja, anyagi helyzete miatt viszont nem aggódik. Igaz, miért is tenné: tavaly csődöt jelentett ugyan, de attól még bármikor képes szórni a pénzt.

Az Atomic Kitten csajzenekar negyedrészt magyar származású egykori énekesnője 2002-ben ment férjhez Bryan McFaddenhez, akitől 2001-ben született Molly Marie nevű lánya, 2003-ban pedig Lily Sue. A pár 2004-ben elvált, Katona ezután ismerkedett meg jelenlegi férjével, a taxisofőr Marc Crofttal, akivel 2006-ban házasodott össze, majd szült neki is két gyereket: egy Heidi nevű kislányt, majd tavaly egy Maxwell nevű kisfiút.

Az élet nagy problémái

katona2

Katona a szülés óta eltelt 9 hónap alatt 88 kilóról 51-re fogyott, amivel jelenleg vékonyabb, mint valaha – írta a Daily Mail. A szép eredményben persze nem kis szerepet játszott, hogy az egykori énekesnő – aki terhességei óta inkább tévés műsorvezetőként próbált tündökölni, majd saját életéről indított valóságshow-t -, az egészséges táplálkozás és személyi edzője mellett derekasan igénybe vette a plasztikai sebészet vívmányait is. Miután szülését is showjának kamerái előtt vitte véghez, zsírleszívását és mellfelvarrását sem titkolta el az őszinte érdeklődők elől, a végeredménnyel azonban most nem olyan elégedett, mint várta.

A David Gest partija alkalmából óriási kékszalagos ajándékcsomagnak öltözött jelenség most úgy érzi, a nagy fogyással kicsit túllőtt a célon. „Amikor Maxszel voltam terhes, közel 90 kilós lehettem, és szülés után sem tudtam 76 alá menni. Most viszont 51 vagyok, és kicsit több jobb volna, mondjuk, úgy három kiló még jöhetne rám. Nem tetszem magamnak ennyire soványan”. Véleményét férje, Marc Croft is osztja, szerinte is kéne az asszonyra egy kis hús.

Jól osztja be a konyhapénzt

Az azonban rejtély, miből finanszírozta Kerry Katona 15 ezer font értékűre becsült plasztikai műtét-sorozatát, amikor tavaly augusztusban csődöt jelentett, azt állítva, képtelen befizetni 417 ezer fontra (közel 128 és fél millió forintra) rúgó adótartozásának utolsó, 82 ezres (kicsit több mint 25 millió forintos) részletét. Emiatt decemberben 70 ezer fontos (21 és fél millió forintos) Porsche Cayenne típusú kocsijukat is lefoglalták, pár napja azonban férjével egy 55 ezres (közel 17 millió forintos) Nissan GT-R-t újítottak maguknak. A találgatásokra válaszul pedig frappáns megfogalmazással éltek: dehogy vettek ők új autót, „csak becseréltük a régit”.

Egy csődbement celebritástól az is szép teljesítmény, hogy ki tudta gazdálkodni a konyhapénzből azt a 3200 fontot (közel egymillió forintot), amibe David Gest jótékonysági partijának belépője került. Ráadásul csak úgy, a buli kedvéért: a pénteken, a liverpooli Adelphi Hotelben megrendezett vacsorán a Mirror újságírója is jelen volt, aki szerint Katona azon viccelődött férjével „épp most szórtam el háromezret, és azt se tudom, mire”.