horoszkóp

Kovács Kristóf bezúzatná a Fábry-könyvet

2006.12.17. 14:06
A Esti Showder producere szerint üzleti titkok és fotók szerepelnek a könyvben, ezért perel. A könyv bezúzatását, húszmillió forintot és részesedést kér. Amit róla írtak, azzal viszont elégedett.

Annácska után most a Fábry - Cenzúra nélkül című könyv szerzőjét, Gauland Ágnest perli Kovács Kristóf producer, írja a Színes Bulvárlap. Gauland sokáig az Esti Showder szerkesztőjeként tevékenykedett, majd megírta, hogy mennyit fizetnek a készítők a vendégeknek, vagy hogy mennyiért akarta megvásárolni Árpa Attila a showt, és hogy milyen az igazi Fábry Sándor.

Titkok és képek

Kovács a napilapnak elmondta: a könyv olyan üzleti titkokat és fotókat tartalmaz, amik mind az ő produkciójuknak a tulajdonában állnak, így nemcsak, hogy bezúzatná és húszmillióra perli őket, de még részesedést is akar a bevételből. Ennek ellenére azt azért örömmel vette tudomásul, hogy róla pozitív képet festett a szerző.

A biznisz az biznisz

A harmadik tízezer példány már kijött a nyomdából, de az ügy miatt a terjesztését egyelőre befagyasztották, árulta el a lapnak Gauland. A szerzőnő szerint könnyen elképzelhető, hogy a kiadónak még a perrel együtt is megéri, hogy ne zúzzák be a példányokat, hanem inkább folytassák a terjesztést.

Kovács Kristóf ráadásul a még boltokban álló könyvek bezúzására is igényt tart a komoly kártérítési összeg és a részesedés mellett.