Klapka György a juj.hu felvételén folytatja tovább azt a sagat, ami azzal kezdődött, hogy Mary Zsuzsi egy nála negyven évvel fiatalabb fiúval jött össze. Klapka most arról mesél, hogy ő hogyan ismerte meg anno Mary Zsuzsit egy gruppenszex alkalmával, valamint arról, hogy annyira potens volt, hogy négy nővel kellett együtt élnie, hogy kielégíthesse a szükségleteit.

A hét egyértelműen legnagyobb meccse Mary Zsuzsi és volt férje Klapka György között játszódik. A csatát Mary kezdte még a hónap közepén, amikor kiderült, hogy egy nála negyven évvel fiatalabb fiúja van jelenleg.

Aztán Mary szépen elkezdett kampányolni a történettel, egészen addig, amíg a héten akcióba nem lépett volt férje, Klapka György. Először csak finoman annyit mondott, hogy volt felesége fél az öregedéstől, azért van együtt a fiúval.

És mielőtt a mostani, gruppenszexes történetre térünk, azt is meg kell említeni, hogy Klapka az első nyilatkozat után elkezdett bekeményíteni. Tegnap már arról beszélt, hogy Mary Zsuzis iszik és rossz az ágyban.

A juj.hu mostani anyagában Klapka a magánéletéről, és arról beszél, hogyan ismerkedett meg Mary Zsuzsival. Az üzletember akkor ismerkedett meg Mary Zsuzsival, amikor a nő még Dobos Attila zenész felesége volt.

Dobosék meglátogatták az adott időben Düsseldorfban egy táncoslánnyal együtt élő Klapkát, és azt találták ki, hogy mi lenne, ha egy éjszakára párt cserélnének, hogy egy kicsit színesítsék a szexuális életüket. „És így jött fel a Zsuzsi, akkor bemutatkozott, és a Zsuzsi tudta, hogy neki velem kell dugni. Én a Zsuzsival dugtam, ő meg a csajommal. Egy ágyban” – meséli az interjúban az üzletember.

Az éjszaka igazán jól sikerülhetett, mert Klapka elmondása szerint Mary Zsuzsi onnantól kezdve nem akart többé elmenni tőle, halálosan beleszeretett.

A rövid interjúból az is kiderül, hogy Klapka György egy időben több lánnyal élt együtt, de a gruppenszexes időszakkal felhagyott, miután egymásra találtak Mary Zsuzsival. „Nem voltam én perverz. Én nagyon potens ember voltam, nekem minden nap kellett dugni” – érvel az interjúban az üzletember.

Klapka a történtekre úgy emlékszik, hogy amikor ő felhagyott volna a csapongó életmóddal, és családi életet szeretett volna élni Mary Zsuzsival és a gyerekeikkel, addigra felesége döntött úgy, hogy elkezd kikacsintgatni a kapcsolatból.