Heidi Klum három gyermek anyjaként, 34 évesen is megteheti, hogy levetkőzik, hiszen csúcsformában van. Több gyereket viszont már nem terveznek férjével, mert a házukra már így is kitehetnék a "megtelt" táblát.

A háromgyerekes Heidi Klum, német szupermodell meztelenül pózol a német Arena című magazinban – tudjuk meg az Inhome magazintól. Az anyuka – aki a brit énekes, Seal felesége – tavaly csaknem másfél milliárd forintnyi összeget zsebelt be modellként. Már három héttel azután visszatért a kifutóra, hogy megszületett kisfia, Johan - írja a Sun.

Nem akar már több gyereket

Az Inhome magazin szerint Klum azért nem akar már több gyermeket, mert egyszerűen nincs több hely a házukban. Három gyermeke van, a hároméves Leni (első férjétől, Flavio Briatore Forma 1-es versenyistálló tulajdonostól), és két kisfia – az egyéves Henry és a nyolc hónapos Johan – jelenlegi férjétől, Seal-től. Mivel a gyerekek úgy nőnek, mint a gomba, már a házban sem férnek el rendesen: „Mostanában biztos, hogy nem vállalunk gyereket, a ház eléggé zsúfolt” mondta Klum. Azt is elárulta, hogy harmadik kisgyermekét már nagyon könnyen szülte meg és még egy titkot megosztott a kíváncsi olvasókkal: Seal imádja őt, amikor terhes. „Nagyon örülünk annak, hogy nincs nagy korkülönbség köztük és így fognak felnőni. Mindig is ezt szerettük volna: hogy gyerekzsivajjal teljen majd meg a ház” – írja a Femalefirst.

Heidi Klum nem hajlandó koplalni

A német topmodell a múlt hónapban töltötte be a harmincnegyedik életévét, és három gyermek után még mindig úgy néz ki, mint „fénykorában”. Saját bevallása szerint viszont mindig is „túl kerek” volt a kifutóhoz. A Femalefirstnek elárulta: „Nem nézek ki elég furcsán és nem vagyok elég sovány ahhoz, hogy a kifutóra kelljek. A többi lány mind csontsovány és sokkal magasabb, mint én. Szeretem azt hangsúlyozni, ami szép rajtam és nem vagyok hajlandó éhezni és sanyargatni magam, csak azért, hogy úgy nézzek ki, mint egy darab bot. Nem vagyok hajlandó koplalni csak azért, hogy beleférjek a ruháikba.” Klum annak örömére, hogy a többi modellel ellentétben neki vannak mellei, el is nevezte őket: az egyik Franz, a másik Hans. „Az emberek mindig azon viccelődtek, hogy német vagyok. Szóval amikor elkezdtem modellkedni, azzal vágtam vissza, hogy azt mondtam: ’Igen, ezek pedig német mellek. Az egyik Hans, a másik Franz.”