horoszkóp

Heidi Klum gyereke kiesett a hintából

2007.11.15. 11:33
A modell három gyerekével játszadozott egy játszótéren, amikor az egyik fia kibukott a hintából, és leesett a földre. A gyerek elkezdett sírni, de a közelben lévő anyukája gyorsan megvigasztalta.

A Beverly Glen parkban töltötte a modell a szombat délelőttjét a gyerekeivel, amikor Henry nevű fia leesett a fellógatott gumiabroncsról, amin addig hintázott. A mama persze hamar ott termett, és az ölébe véve csitítgatta a síró kisfiút - tudósított a lényeges eseményről az x17online.com, akik szerint sokan megfeledkeznének a problémáikról, ha Heidi Klum vigasztalná őket.

Potty!

Klum egy érdekes nő

Heidi Klumnak összesen három gyereke van. A legidősebb, Helene "Leni" Klum hároméves, és Flavio Briatore a papája. Miután Klum szakított Briatoréval, összejött, majd 2005 tavaszán összeházasodott Seallel. A zenésztől két gyereke van, a kétéves Henry Günther Ademola Dashtu Samuel és a tavaly született Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel.

Október 25-én Oprah Winfrey műsorában Klum arról mesélt, hogy azért lett szerelmes első látásra Sealbe, mert egy feszülős kis biciklisnadrágban meglátta az énekes domborodó férfiasságát, és teljesen elvarázsolta a nagy, fekete férfi.

Idén nem ez volt az első pajkos sztorija. Májusban elnevezte a melleit Hansnak és Franznak. Azt nem tudta megmondani, hogy miért kaptak férfinevet, de azért lettek németek, mert Klum maga is német, és a modell ezt így tartotta logikusnak.

Klum a karrierjét azzal kezdte, hogy megnyerte a német Model 92 versenyt, de a modellkedés mellett számos dolgot csinál.

A szokásos ruhatervezés és parfümforgalmazás mellett Klum még arról is ismert, hogy festeget, 2002-ben például a szeptember 11-i terrortámadás után bevetett mentőkutyák tiszteletére festett le egy szobrot.