Heidi Klum a melleivel játszik

2007.11.22. 12:21
Egy divatbemutató reklámjában Heidi Klum azt ecseteli, hogy a hidegben olyan kemények lesznek a mellbimbói, hogy akár fegyvernek is használhatná a melleit. Be is mutatja, milyen lenne, ha lőne a melle. A modellnek nem ez az első furcsa megnyilvánulása mostanában.

Miután megnézted a videót, nem fogsz ugyanúgy tekinteni Heidi Klumra, mint eddig - írja a Hollywoodrag. Van benne valami.

December 4-én lesz a Victoria's Secret Show televíziós vetítése, Heidi Klum az ezt reklámozó videóban a melleire helyezte a hangsúlyt. A remek videóban a modell, miután előadja, hogy milyen kemények lesznek a mellbimbói a hidegtől, bemutatja a nézőknek, hogy ilyenkor igazából gépfegyverek is lehetnének.

Furcsa sztorik

A modell nagyon szereti egyébként a két kerek kispajtását, mert korábban még nevet is adott nekik. Mivel Klum német, ezért logikusnak tűnt, hogy melleinek is német nevük legyen, csak az nem derült ki, hogy miért kaptak a keblek, amiket most már Hansnak és Franznak hív a tájékozott ember, férfinevet.

Oprah Winfreynek októberben meg arról beszélt, hogy jelenlegi férjébe, Sealbe akkor zúgott bele halálosan, amikor meglátta a férfiasságát egy biciklisnadrágban.

November 16-án a hamarosan bemutatásra kerülő Victoria's Secret Show-n bugyi nélkül jelent meg, amit onnan is lehet tudni, hogy a ruhája hátul egészen a fenekéig ki volt vágva.

Azt az esetet is érdemes megemlíteni még, amikor Britney Spears Heidi Klum halloween partijára hívatlanul betoppant, majd a modellel hosszasan elbeszélgetett a pelenkázásról. Klum később Ellen Degeneres műsorában beszélt arról, hogy mennyi mindent tanult Spearstől a pelenkázásról. A modell például nem vette észre, hogy a pelenka szélén van egy ragasztós csík, amivel rögzíteni lehet a gyereken a pelenkát, így ő mindig egy gumival fogta azt oda gyerekeihez. Heidi Klumnak három gyereke van.