horoszkóp

Heidi Klum csupasz fenekét nyaldossák a habok

2009.04.02. 21:15
A háromgyermekes szupermodell egy fekete-fehér fotósorozat keretében bizonyította be, hogy egy igazi profit nem zavar, ha csuromvizes a haja és homok borítja a csupasz testét. A tengerparton meztelenkedő Klumról Russell James divatfotós készítette a képeket, amik nemcsak a Victoria's Secret egyik művészeti albumába kerültek bele, hanem a legjobb munkáit összefoglaló könyvben is találkozhatunk velük. A meglehetősen sokat vetkőző modell mindenesetre ezen a fotózáson is ügyelt arra, hogy a kényesebb részek takarásban legyenek.

Heidi Klum a híres ausztrál divatfotós, Russell James egyik új könyvében egy szál semmiben pózol egy tengerparton - írja több külföldi oldal is. A fekete-fehér képek tanúsága szerint a modellt nem zavarja, hogy a hullámok éppen az alsó felét nyaldossák, a haja is csuromvíz, és a homok is kellemetlen közelségbe került. A fotós saját nevét viselő könyvében - ami nemrég jelent meg a teNeues kiadó gondozásában - a kedvenc képei láthatóak, amiket olyan magazinok számára készített, mint például a Vogue, a W vagy a Sports Illustrated. A kiadványhoz Heidi Klum is írt pár sort előszóként.

SEXY

Klikk a tengerparton meztelenkedő Klumért!

A celebrity-mania.com szerint nem tudni, hogy a fotók pontosan mikor és hol készültek, de sikerült kiderítenünk, hogy az ominózus képek már szerepeltek abban a művészeti albumban, amit a keresett fotós a Victoria's Secret fehérnemű cég számára készített még 2005-ben. A SEXY sorozat három kötetből áll, és mindegyik kötetet más-más fotós jegyzi. Az első kettőben Ellen Von Unwerth és Raphael Mazzucco képei láthatóak, a harmadik részben pedig Russell James művei. A director-e.com révén pedig sikerült leszűkítenünk, hogy hol is készülhettek a Klumot ábrázoló képek. Az oldal szerint ugyanis a három fotós Mexikóban, St. Tropez-ban, Szardínia szigetén kapta lencsevégre a Victoria's Secret ismert modelljeit.

Nem mutat meg mindent

Katt Russell James munkásságáért!

Bár Heidi Klum gyakorta vetkőzik le különböző férfimagazinok számára, általában az olyan beállításokat részesíti előnyben, amik sok mindent bíznak az olvasók fantáziájára, hiszen a melle és egyéb, jóval intimebb testrészei általában takarásban vannak. Nem volt ez másképp akkor sem, amikor Russell James fotói készültek. A kissé szégyenlősnek ható pózok ellenére a modell szívesen meztelenkedik akár gyermekei előtt is, mivel szülőhazájában, Németországban természetes, hogy a gyerekek láthatják a szüleiket fehérneműben, vagy akár anélkül is.

Meztelen modell a tengeren

A háromgyermekes szupermodell hivatalból legutóbb a német GQ magazin kedvéért szabadult meg a ruháitól. Igaz, honfitársainak színesben mutatta be, hogy gyermekei száma és kora sem ártott az alakjának, és van olyan dögös, mint Robert Plant Addicted To Love című klipjének kamu, ám mutatós háttérzenészei. A vízparton, illetve a tengeren való meztelenkedés szintén nem idegen Heidi Klum számára, hiszen tavaly nyáron a Földközi-tengeren cirkáló lesifotósoknak sikerült lencsevégre kapniuk a topless vakációzó hírességet, akit egyes szakmabeliek túl kövérnek tartanak.