horoszkóp

Kate Moss az eljegyzési gyűrűjét mutogatja

2006.08.16. 12:32
Kate Moss egyik barátja azt állítja, a modell Ibizán férjhez megy a hétvégén, a másik szerint még csak meg sem fordult a fejében a házasság gondolata. Gyémánt eljegyzési mindenesetre van a modellnek, amiről úgy hírlik, Pete Dohertytől kapta, de egy újabb barát szerint ő maga vásárolta.

A jelek szerint Kate Moss fejében megfordult, hogy férjhez menne a szakmailag és emberileg egyaránt reménytelen Pete Dohertyhez. A modell ugyanis óriási gyémánt eljegyzési gyűrűjére hívja fel a nyilvánosság figyelmét, ahol csak megjelenik. A gyűrű egy partin tűnt fel Kate Moss barátainak, aki elmondta, Pete-től kapta, akivel egyébként újból együtt van.

Valaki vette

Ezzel majdnem egyidőben a Babyshambles együttes súlyos addikciókkal küzdő frontembere sokadszorra is kijelentette, nagyon szereti Kate Mosst – bár ezt korábban is gyakran emlegette - és hogy ezt bizonyítsa, akár azonnal is hajlandó elvenni feleségül. Mintha már ezt is hallottuk volna.

Bizonyítékul, hogy újból együtt vannak, az MTV Transmission című műsorának felvételén megcsókolták egymást, Kate pedig úgy pózolt, hogy a gyűrűje is jól látsszon. A pár nem nyilatkozott ugyan a jövőbeni terveiről, a név nélkül megjelenő barátok annál inkább. Egyikük úgy tudja, már a hétvégén összeházasodnak a buliturizmus Mekkájában, Ibizán a család és a barátok jelenlétében. Egy másik barát szerint azonban egyáltalán nem szándékoznak törvényesíteni amúgy is zaklatott kapcsolatukat. Sőt, Pete Doherty eljegyzési gyűrűt sem vett Kate Mossnak, az ékszert a brit modell szerezte be magának nemrég.

Más módon

Némi rosszindulatra vall a következő baráti nyilatkozat: eszerint Kate Moss már nem lát nagy reményt a kapcsolatában, a magánéleti fordulatait leginkább arra szeretné felhasználni, hogy a címlapokra kerüljön, lehetőleg minél gyakrabban. A kokainbotrányairól is híres modell ugyanis továbbra is arra hajt, hogy a neve a köztudatban forogjon. A sajtónyilvánosságot pedig csak a magánéletén keresztül harcolhatja ki magának, mivel más módon nem töltené meg a bulvárlapokat.