horoszkóp

David Hasselhoff szerint felesége elmebeteg

2006.03.27. 11:16
Kapcsolódó cikkek (1)
Durvul David Hasselhoff válópere: felesége múlt héten bántalmazással vádolta, de a Mitch Buchanant megtestesítő színész szerint felesége agyilag nem beszámítható, és csak képzeli, hogy ő bántalmazta.

Káromkodott

David Hasselhoff válófélben lévő asszonya múlt héten azt állította, hogy férje lányaik előtt csúnyán beszélt vele és egy alkalommal erőszakosan betuszkolta őt a család autójába. Vádjaira a Los-Angelesi rendőrség távoltartást rendelt el, melynek értelmében a szőrös mellkasú Baywatch-kapitány nem láthatja sem, feleségét sem gyermekeit.

Forduljon segítséghez!

Hasselhoff most úgy döntött, hogy nem hagyja annyiban, írja a Female First. Szóvivőjén, Judy Katz-on keresztül megüzente, hogy felesége, Pamela Bach, képzelődik, és depressziója okolható a hazugságaiért. Továbbá azt is ajánlotta, hogy forduljon professzionális segítséghez. "Mrs. Hasselhoffnak sajnos komoly problémái vannak, de ügyfelem a gyermekeire való tekintettel nem fogja ezeket a sajtó előtt kitárgyalni"- nyilatkozta Hasselhoff szóvivője, utalva ezzel Bach állítólagos pszichés bajaira.

Ennél még neki is több esze van

A szépnevű Pamela Bach természetesen nem hagyta szó nélkül férje vádjait. "Vajon a férjem által ajánlgatott professzionális segítség azt jelenti, hogy keressek egy ügynököt, aki az új helyzetre való tekintettel, filmszerepeket szerez nekem? Vagy esetleg a beszámíthatóságomat kérdőjelezi meg? Azt nem hiszem. Ennél talán még neki is több esze"- zárta le kerek perec a vitát Hasselhoff neje.

Hasselhoff tizenhat éven keresztül élt együtt Pamela Bach-hal. A januárban bejelentett válás kapcsán anno még mind a ketten higgadtan fogalmaztak. Judy Katz akkor azt közölte, hogy a házaspár közös megegyezéssel, jó hangulatban válik szét. 1989-ben házasodtak össze, a most ötvenhárom éves Hasselhoff akkor élte fénykorát, a negyvenkét éves feleség pedig akkor még csak huszonöt éves volt. Bach második felesége volt Hasselhoffnak, maga is színészkedik, egyszer egy férje által finanszírozott sorozatban is szerepelt