horoszkóp

Britney Spears férje szerelmükről vallott

2005.02.11. 14:08
Kevin Federline azt állítja, a világ végére is elmenne felesége kedvéért. Erre azonban nem kerít sort, legtöbbször inkább a haverjaival bulizik. Szerelmének ékes bizonyítéka ellenben, hogy közös ruhakollekciót tervez nejével, akit korábban a legrosszabbul öltözött hírességnek választottak.

Kevin Federline először osztotta meg házasságának részleteit a nyilvánossággal. Britney Spears férje elmondta, alig győzte kivárni az időt, amíg az énekesnő a felesége lett.

Britney büszke rá

"Britney családja korainak találta a tervet, hogy összeházasodjunk. Én pedig a világ végére is elmentem volna érte, és a kedvesem ezért büszke rám" - nyilatkozta Kevin Federline, akit az Ananova idézett. A férj ennél többet nem is mondott az érzéseiről. Sokkal szívesebben beszél mostanában a feleségével közös üzleti vállalkozásáról.

"Férfi és női ruhakollekciót tervezünk. Hétköznapi, laza, divatos viseleteket" - tette hozzá Federline, akinek feleségét egy ízben a legrosszabbul öltözött hírességnek választottak, sőt, azt is rebesgetik róla, megeszi a kosz a lakásában. A nőt nem zavarja, ha a kutyája, a szoba közepére ürít, és a paparazzi felvételek tanúsága szerint mostanában a házból is úgy lép ki, mintha ruháját a kutyája szájából húzta volna ki.

A legrosszabbul öltözöttek kollekciója

Az énekesnő háttértáncosból lett férje sem ad többet a stílusra a hétköznapokban. A Sun című napilap szerint olyan laza farmert hord, amelyik éppen csak takarja a fenekét. Ugyanakkor a ruhatervezéshez érteni vél, és elmondta, még az idén elindítja nejével együtt saját márkát a világhír felé.

A US magazin szerint a divattervezés ötlete nem Federlinetól származik, hanem énekesnő szeretne saját márkával megjelenni a piacon. "Britney megirigyelte J Lo kollekciójának sikerét, és úgy érezte, neki is ki kell magát próbálnia ezen a téren. Főleg, miután Beyoncé is berobbant a divatszakmába a saját tervezésű ruháival" - mondta a lapnak az énekesnő egyik közeli ismerőse, aki azt is elmondta, a házaspár márkajelzése egy pár kocka lesz - utalásként a nemrég közösen csináltatott tetoválásukra. Az énekesnő egy rózsaszín, férje egy kék dobókockát visel a bal csuklóján.

Válság, nem válság

Britney a tervei ismertetésével azt is bizonyítani szeretné, hogy házasságával nincsen semmi probléma. Noha az In Touch Weekly nemrég arról cikkezett, a 27 éves férj rendszeresen kanbulizni jár, amíg neje élete a kutyái körül forog. A pár egy közös ismerősét idézve a lap így írt: "Kevin úgy bulizik, mintha facér volna". A táncos és volt barátnője közti kapcsolat is hasonló ok miatt került válságba, de ahhoz még az is hozzájárult, hogy Kevin összejött Spearsszel.

Az énekesnő azonban cáfol mindent. "Örökké együtt szeretnék élni a férjemmel" - mondta.