horoszkóp

Koltai Róbert kemény partiarc

2007.11.10. 19:38
Koltai Róbert szeretne énekelni, de zajban sajnos nem tud. A Megy a gőzös partiján a színész és rendező egyedül mulatott a tánctéren, és néha egy-egy szívhezszóló gondolatot is elmondott.

Bizonyára élnek a fővárosban olyan, abszurdra rendkívül fogékony fiatalok, akiknek már megfordult a fejében, hogy merő kalandvágyból Koltai Róberttel töltsék a szombat estéjüket valamelyik progresszív szórakozóhelyen. Nos, ízelítőül megtekinthetik, hogyan bulizik a színészből rendezővé avanzsált művész saját terepén.

A Megy a gőzös partiján Koltai Róbert a hetvenes évek május elsejei gyári ünnepségeit idézte, ahol olyan, szívhezszóló üzeneteket fogalmazott meg, mint "gőzerővel robogjon a film a közönség szeretetétől fűtve." Énekelni is szeretett volna, de sajnos a háttérzaj akadályozta abban, hogy elmélyüljön a dalban. Kíváncsian várjuk, a pöfögő nosztalgiavonatok helyét átveszik-e egykor új, EU-konform szerelvények.

A közönség szeretetétől fűtve

Akik még többet szeretnének kapni ebből a világból, azoknak a figyelmébe ajánljuk a Megy a gőzös című film premierjén készült riportot és videót, amelyben többek közt Fodor Zsóka javasolja az alkotást a füstös, zajos diszkók helyett.