'Soha nem hoztak össze jó pasival'

2004.04.07. 09:36
Konta Barbarát, a Lazac műsorvezetőjét nemrég a valóvilágos Lacival látták, a Pink-koncerten pedig David Merlini oldalán tűnt fel. A színésznőt Barátok közt-beli szereplése óta már rengeteg férfival összeboronálta a média, Barbara szerint azonban a bulvárlapok még egyszer sem találták el, kivel jár éppen.
"Konta Barbara és VV Laci között szerelem szövődik" - állította a Színes Mai Lap keddi címlapsztorija. Az újság szerint a helyzet immár félreérthetetlen, hiszen több ízben látták őket együtt. Konta Barbara a Velvetnek elmondta: a hír egyáltalán nem igaz, sőt még csak azt sem mondhatja, hogy különösebben jóban lennének Lacival.

Nem szoktak találkozni

"Én a Ruttkai Éva színházban játszom, és Laci is bejár oda néha. Ott láthattak minket együtt, másra nem tudok gondolni. De igazán nem is szoktunk beszélgetni, szóval nem tudom, honnan szedték a dolgot. Legtöbbször csak nevetni szoktam ezen, bár ezek az álhírek sokat árthatnak nekem" - nyilatkozta a meglepődött színésznő. "Egyébként a magyar média még soha nem hozott össze olyan pasival, akihez valóban lett volna valami közöm" - mondta.

Barbara örült, hogy a Velvetnek kommentálhatja VV Lacival való kapcsolatát, eléggé meglepődött ugyanis, hogy címlapon közöltek róla egy teljesen valótlan hírt. Ezek után bevallottuk Konta Barbarának azt is, hogy tényfeltáró kommandónk a Pink-koncerten David Merlini oldalán látta, és kapcsolatukat kezdtük firtatni. A Barátok közt volt szereplője leszögezte, a szabadulóművésszel régóta állnak jó barátságban, Merlini ugyanis szerepelt a sorozatban és a forgatáson barátkoztak össze. Azóta is tartják a kapcsolatot, amelyet Barbara "csak" barátságnak nevezett.

Alakuló románc

Mint megtudtuk, a színésznő nem szingli, részleteket azonban nem akart elárulni. "Jelenleg egyébként nincs kapcsolatom, illetve most van alakulóban, ezért erről nem igazán akarok nyilatkozni egyelőre". Hosszabb beszélgetésre nem volt lehetőségünk, Konta Barbara ugyanis vidékre tartott egy zsúfolt buszban, ahol meglehetősen nagy volt a hangzavar. Jelenleg a 8 nő című darabbal járják az országot, holnap éppen Komlón lesznek láthatók.

A színészet csak hobbi

A volt Hoffer Eszter egyébként a színészetet hobbinak tartja, mint mondja nem tervez ezen a pályán hosszú távú karriert. "A műsorvezetést viszont nagyon szeretem, tulajdonképpen azt tartom főállásomnak. De igazából valami komolyabb dolgot is szerettem volna csinálni, azért járok főiskolára is, ahol angol-kommunikáció szakon vagyok. Mindkettő érdekel, de igazából az angolt komolyabban veszem." - mondja Konta Barbara, aki bevallotta, nehéz volt otthagyni egy olyan sikeres produkciót, mint a Barátok közt, de a továbblépés érdekében ezt kellett tennie.