horoszkóp

Konta Barbara gyerekfociműsort vezet

hh
2005.06.08. 12:36
Konta Barbara ismét feltűnik a képernyőn: szombattól a Magyar Televízió Korner - első a foci című műsorát fogja vezetni. A műsor kedvéért Konta rendes munkáját nem hagyja ott, továbbra is teljes állásban fog dolgozni utazásszervezőként. Kiderült, hogy a szerelem még a Fradi-Újpest ellentétet is képes feloldani, és ez Konta Barbara személyében szintetizálódik.

Konta Barbara féléves kihagyás után szombaton délelőtt újra feltűnik a képernyőn. Bár Konta még nem akarta elárulni a műsor címét, mert annak sajtótájékoztatóját csak csütörtökön tartják, de annyit elmondott, hogy gyerekek és foci van benne. Ezek alapján a tévéműsorból kilogikázva csakis a június 11-től szombat délelőttönként a Magyar Televízión sugárzott "Korner - első a foci" című, fiataloknak szóló, húszperces fociműsorról lehet szó. A műsor producere, Sztancsik Tamás a sajtóanyagban a közszolgálati televízió nyári struktúraváltásának üde színfoltjaként jellemzi a műsort, aminek Konta Barbara elmondása szerint még egy részét sem forgatták le teljes egészében, így még ő maga sem tudja, hogy pontosan mi lesz benne.

#alt#
Konta Barbara

Nem tervezte a visszatérést

"Fociőrült vagyok, és imádom a gyerekeket, van egyfajta tanárnői vénám. Kizárólag ezért vállaltam el egy újabb szereplést a médiában" - mondta el Konta a Velvetnek, és hozzátette, hogy ha nem kifejezetten őt kérték volna fel erre a műsorra, akkor nem állt volna szándékában újra műsorvezetőként dolgozni. Az új tévés szereplés miatt nem adja fel rendes kenyérkereső munkáját, és marad teljes állásban az utazási irodában, ahol fél éve utazásszervezőként dolgozik. "Szeretem a mostani munkámat, bár én minden olyat szeretek, amit eddig még nem csináltam" - tette hozzá Konta Barbara kuncogva.

Elárulta, hogy eddigi műsorairól még neki is megoszlik a véleménye, de állítja, hogy sokat tanult, az eddigi tapasztalatokból. "A saját műsorom (a Barbara-show) állt hozzám eddig a legközelebb, abban is fiatalokkal foglalkoztam, talán azért. De csináltam sok olyat is, ami nem tetszett" - mesélte. "Mikor megszűnt a Barbara-show, szomorú voltam és csalódott, de tovább kellett lépnem, nem eshettem emiatt depresszióba. Most érzem, úgy alakulnak a dolgaim, ahogy szeretném."

Csak a sport

Korábban Konta hírhedt blogján megírta, hogy nagyon szeretne sportriporter lenni, mert amúgy sem érdekli a sporton kívül más, a tévében csak azt nézi, a rádióban azt hallgatja, és interneten is leginkább arról szokott informálódni. Most is beszélt arról, hogy még mindig dédelgeti a sportriporteri álmot, ám ezt nem tudjuk, hogyan képzeli, mert következő mondatában leszögezte: "egyvalami végképp nem leszek: újságíró". Ez a kijelentés végképp nehezen értelmezhetővé vált, amikor Konta Barbara elmondta, hogy a Kodolányi János Főiskola angol nyelvtanári-kommunikáció levelező szakán másodéves, a kommunikáció szakon ugyanis elvileg újságírást tanulnak. Legfeljebb azokat a részeket majd kihagyja.

Konta Barbara még csak huszonhárom éves, de elég korán kezdte a médiaszereplést ahhoz, hogy higgyünk neki, amikor azt mondja, neki már nincsenek ilyen irányú ambíciói, és a mostani műsort is csak a témája meg a gyerekek miatt vállalta. Mint ahogy azt a munkát is, amivel nemrég bízta meg a Magyar Labdarúgó Szövetség: a július 20. és 31. között Magyarországon tartott U19-es női labdarúgó Európa-bajnokság reklámarca lesz.

Tudjuk, kivel jársz tavaly nyár óta

Konta Barbara egy éve együtt van barátjával, és mint elmondta, kapcsolatuk pozitív váltást hozott az életében, ezért babonából nem szeretné megnevezni, hogy kivel jár. Ám amikor rátértünk, hogy valójában mi tudjuk, hogy egy olyan focistáról van szó, aki nem a csapatban játszik, aminek Konta szurkol - Barbi Fradi-drukker -, Barbara kissé döbbenten csak annyit mondott, hogy túl sokat tudunk. Futballkörökben ugyanis köztudott, hogy az Újpest egyik játékosa, Németh Norbert jár az egykori Hoffer Eszterrel. Az MTK-ból nemrég az UTE-hoz igazolt focistájának úgy tűnik, nem sikerült olyan sikeresen titkolnia barátnője személyazonosságát, mint Kontának.

Konta Barbara élvezi normalizálódott életét, és az is elárulta, hogy nemcsak anyuka szeretne lenni, hanem fiatal anyuka, ezért pár éven belül szeretné megszülni első gyermekét.