horoszkóp

Konta Barbara a szexről is dumál

2004.08.26. 17:19
A műsorvezető örül annak, hogy az új feladat lényegesen nagyobb kreativitást enged neki, mint az eddigi munkái, és nagyon komolyan veszi a kihívást. A Barátok köztben egykor Hoffer Esztert alakító Konta Barbara szeptembertől a tinédzsereknek segít és osztja az észt, amíg Jakupcsek milliomosokat keres.
Ősztől ugyan megszűnik a Lazac, Konta Barbarának azonban nincs oka aggodalomra, mert a reggeli műsor háziasszonya hamarosan egy merőben új szerepben próbálhatja ki magát a munkaadó csatornánál. A Barátok közt volt szereplője Barbara, Dumáljuk meg! címmel, szeptembertől önálló műsorral jelentkezik a TV2 képernyőjén, ahol hétköznap délutánonként okot fejt, magyaráz, beszól és segít a tinédzsereknek. A Jakupcsek-shownál egy órával korábban jelentkező műsorban kizárólag 14-18 évesek körében felmerülő problémákról lesz szó, amelyekre Konta Barbara segítségével lehet majd megoldásokat találni.

Rá építettek

Tekintse meg képeinket!
Konta Barbarát májusban keresték fel a műsor ötletével, aki azonnal igent mondott a felkérésre. Lóránt Gergely, a TV2 szóvivője elmondása szerint a csatorna vezetői Barbarában látták meg a lehetőségeket, és nem is volt kérdés, hogy ő vezethetné a tinitalkshow-t. "Teljesen más jellegű műsor lesz, mint a Jakupcsek Gabrielláé volt. Már csak azért is, mert elsősorban a fiataloknak szól. A produkció interaktív, a stúdióban ülő nézők a műsor alatt bármikor hozzászólhatnak a témákhoz, ha valamivel nem értenek egyet, és Barbara sem csak kérdez, mert elmondhatja a véleményét, megoszthatja a tapasztalatait a nézőkkel. A show rá is épül" - mondta el a Velvetnek a szóvivő.

Beszól

"Nagyon örülök ennek a lehetőségnek. Régóta vágytam már egy ilyen feladatra" - nyilatkozta lapunknak Konta Barbara, aki hetek óta beszédtechnikaórákra és mozgástanárhoz jár. "Minden műsorban egy-egy témával fogunk foglalkozni, körbejárjuk, beszélünk majd a szerelemről, a barátságról, az iskoláról, a szexről. Aktívan részt veszek a munkában, akárcsak a nézők, de nem tartok a beszólásoktól. Én sem vagyok az a visszafogott fajta, úgyhogy simán visszaszólok, ha egy néző esetleg olyat mond, amit nem hagyhatok szó nélkül" - mesélte a Velvetnek. Konta egyébként nagyon koncentrál a feladatra, és igyekszik megfelelni az elvárásoknak.

"Tudom, hogy sok munkával jár ez a műsor, de úgy érzem, menni fog" - tette hozzá.

A műsorba sztárvendégeket is meghívnak, és egy-egy bejátszás színesít majd minden egyes adást, amelyeken az Animal Cannibals faggatja az utca emberét az aktuális témáról. Korábban elterjedt a hír, hogy a produkció készítői kizárólag statisztákkal fognak dolgozni a műsorban. "Alaptalanak a vádak, nincs szükségünk statisztákra" - kommentálta lapunknak az értesüléseket Lóránt Gergely.

Titokzatos

A 23 éves Konta Barbara nem tart attól, hogy a sűrű napirend esetleg a magánélete rovására megy, de elismeri, hogy az új feladat miatt sok minden háttérbe szorul. A műsorvezetőnek most van kialakulóban egy párkapcsolata, de erről nem akart beszélni, mert még korainak találja.