horoszkóp

Michael Jackson Madonnával is randizott

2004.09.02. 16:24
Hamarabb jelent meg Michael Jackson apjának könyve Németországban, mint az Egyesült Államokban. A memoár felfedi többek közt azt is, kikkel randizott korábban Michael Jackson.
Tatum O'Neal kisgyerekként
Újabb leleplező iratok láttak napvilágot Michael Jacksonról. Ezúttal apja, a 75 éves Joseph Jackson adta ki Németországban memoárját: a körülbelül "Az amerikai zenetörténelem legeredményesebb családjának valós története" címet viselő könyvben Jacko szerelmi ügyeiről is szó esik.

Egyszer még Madonnával is

"Éveken át hallgattam arról, miféle barátnői voltak a fiamnak, de most elérkezett az idő", írja Joseph Jackson a Bild című lap csütörtökön nyilvánosságra hozott kivonatában. Jackson első nagy szerelme állítólag Tatum O'Neal gyereksztár volt. A kék lagúna című filmből ismert Brooke Shields színésznőt állítólag még vacsorára is meghívta Michael Los Angeles-i házukba, sőt egyszer állítólag még Madonnával is randizott, derül ki a 250 oldalas könyvből.

Egyelőre csak németül

Jackson Five
Az egyelőre még csak német nyelven kiadott könyv a Bild szerint Amerikában majd csak akkor jelenik meg, ha a Jackson elleni per véget ér.

Joseph Jackson a családi klán történetét a Jackson Five történetének kezdetétől Michael, Janet és La Toya szólókarrierjéig dolgozza föl, tájékoztatta a sajtót a Random House Entertainment kiadó.

Az apa korábban egyébként maga is zenész volt, ám miután elmaradt a várva-várt siker, elkezdte gyermekei karrierjét egyengetni.