horoszkóp

Koós János idén még nem rúgott be

2007.02.01. 08:52
Koós János még 1957-ben szokott rá az ivásra, mert a kantinban olcsón lehetett mindenféle italt kapni. Elmondta, idén azonban már nem ivott egy kortyot sem, mert megunta. Koós barátja, Bajor Imre örülne, ha Koós tartani tudná magát az elhatározásáról, de ő maga nem mond le az ellazulás lehetőségéről.

2007-ben Koós János még nem ivott egy kortyot sem, írja a Blikk. A lap úgy tudja, a táncdalénekes elhatározta, ezentúl tartózkodik az alkoholfogyasztásról. Koós elmondta, 1957-ben a Vám és Pénzügyőrség zenekarával szokott rá az ivásra.

Már nem kívánja

A kantinban ugyanis olcsón lehetett mindenféle italt vásárolni, ezért ritkán tartotta vissza magát attól, hogy igyon. Hozzátette, sört, bort, pálinkát egyaránt fogyasztott, kedvelte minden fajtáját. Az énekes egyik kedves ivócimborája Bajor Imre volt, akivel gyakran mulattak együtt. Bajor a lap kérdésére elmondta, ő nem tett olyan fogadalmat idén, hogy nem iszik. Az életformájába ugyanis bele kell, hogy férjen egy kis ellazulás. Hozzátette, mindamellett örülne, ha Jani tudná tartani magát az elhatározásához.

Koós János a lapnak elmondta, azért mondott le az alkoholról, mert mostanában nincs kedve inni, megunta. 25 évvel ezelőtt a cigarettát is hasonlóan tette le. Mint elmondta, egyik napról a másikra elnyomta az utolsó csikket, és többé rá sem gyújtott.