horoszkóp

Koós Rékát dobta legújabb pasija

2007.02.20. 08:59
Koós János lánya alig pár hete jelentette be, hogy válófélben van, majd azonnal azt is, hogy szerelmes. Most meg azt volt kénytelen, hogy a románc már véget is ért.

A színésznőről csak alig egy hónapja derült ki, hogy válságban a házassága, és hogy már nem élnek együtt Gergő nevű férjével. Nem sokkal később Koós Réka már új szerelmével, Kapusi Andrással mutatkozott mindenhol. Látványosan demonstrálták, mennyire szerelmesek, annyira, hogy még Koós János is úgy gondolta, az új lovag sokkal kedvesebb, mint a kirúgott férj. Gallusz Nikolett expasija azonban nem sokáig érzett kedvet a válófélben lévő kismamához: a Színes Bulvár Lap információi szerint már dobta is.

Klikk!

Bár a Szulák-showban hétfőn este a színésznő még jelenidőben beszélt új kapcsolatáról - és arról, mennyire jó, hogy mindenben számíthat új pasijára -, a felvétel és az adásba kerülés közti pár napban ez a tény már múltidőbe került. Bár a fiú szerint nem haraggal váltak el, a faképnél hagyott színésznő a lap érdeklődésére csak annyit mondott, soha többé nem árul el semmit a magánéletéről.

Kapusiról úgy tudják, máris új nővel foglalta el magát, amit korábbi menyasszonya, Gallusz Nikolett is megerősíthet: a színésznő szerint Kapusi az ő kapcsolatuk előtt is szívesen gyűjtötte a trófeákat.