Kordáék már a recepción bénáztak

2008.03.10. 16:55
Ma indul útjára a Viasat3-on a Korda-házaspár világkörüli útját bemutató sorozat. Egy internetre kiszivárgott rövid részleten az látszik, hogy Kordáék már elindulni is alig tudtak, mert nyelvi problémáik akadtak egy szállodai check-in során.

Kiszivárgott egy részlet a Viasat3 ma este induló új műsorából a Kordáék a Föld körül-ből, ami Korda György és Balázs Klári földkörüli utazását mutatja be.

Korda is da first name

A Balázs Kláriról elnevezett blogban a Velvet olvasói ugyan már követhetik egy ideje a házaspár világhódító útját, de mozgókép formájában azt eddig nem mutatták be.

A rövid videón Kordáék egy szállodai check-int próbálnak meg lebonyolítani, de nem nagyon sikerül nekik. Korda például boldogan mondja, hogy neki a keresztneve (first name) Korda. Erre egyébként nagyon frappánsan kérdez vissza a recepciós. Megkérdezi mi a második keresztnév (the second first name). Erre természetesen György a válasz.

Korda Gyuri egyre csak azt ismétli, hogy neki bizony az útlevélszáma megegyezik a születési idejével. És persze kihagyhatatlan, hogy a pókerkommentárokból jól ismert hanglejtéssel mondja az énekes: „The date of pass” (Az elutazás dátuma)

Az alig egyperces videó végén jön a legjobb vígjátékokhoz illő lezárás:

Balázs Klári megkérdezi, hogy eltette-e az útleveleket, majd miután a férje mondja neki, hogy igen, visszakérdez, hogy ki rakta el a recepciós vagy ő (Balázs Klári).

Aztán elkezdik keresni az útleveleket, amiket alig negyven másodperc alatt hagytak el.