horoszkóp

Életműdíjat kapott a terhes pornószínésznő

pl
2004.09.05. 23:23
A legjobb szexjelenetért kitüntetett Cony Ferrara helyett édesanyja vette át a díjat a Kossuth-díjas Hernádi Gyulától, aki saját bevallása szerint még mindig tud élvezni, Monique Covet pedig idén már nem tuszkolta a trófeát a mikrofonállványba. A pornószakma szombat éjjel harmadszor koronázta meg magát, az orális kielégítések közepette a terhes Michelle Wild életműdíjat kapott.
Szombaton harmadik alkalommal rendezték meg a hazai erotikus szórakoztató ipar legrangosabb szakmai eseményeként számon tartott Szexkorona díjkiosztó gálát, ahol Berényi Ákos, Antal Imre, Nagy Feró, Kiszel Tünde és a Kossuth-díjas író, Hernádi Gyula is tiszteletét tette.

Tekintse meg képeinket!
"És akkor nézzünk meg egy izgalmas afrikai táncot" - konferálta fel éppen a karibi show-t Lázár Sándor, a gála egyik földrajzból nem túl erős műsorvezetője, amikor a Velvet újságírója betoppant az eseménynek helyt adó New Orleans Music Clubba. Császár Előd a kötelező köröket futotta a celebritásoknál, miközben a kivetítőn orálisan elégítettek ki egy férfit és Klasnic Horvátországban gólt lőtt a magyar válogatottnak. A félmeztelen hostessek között is magabiztosan mozgó Szigeti Ferenc, a kilóitól megszabadult magyar pornókirály, a terhes Michelle Wild és az asztalnál maffiózónak álcázott Árpa Attila együtt olyan hatást keltett, mintha a rendező Quentin Tarantino bátortalan szárnypróbálgatásainak lennénk szemtanúi.

Inkább papírról

A gálát hivatalosan az idei háziasszony, Lolita Angel köszöntőbeszédével nyitották meg, aki a színpadon azonnal elnézést kért felkészületlensége miatt. "Bocsánat, amiért olvasni fogom a szöveget, de tudják, csak ma kaptam meg, és nem sikerült betanulnom" - szabadkozott a művésznő, majd a lapról felolvasta, hogy idén harmadszor osztanak díjat, most ő a háziasszony, és egyébként nagyon örül ennek.

Lázár Sándortól és a gála másik műsorvezetőjétől, Michelle Wildtól ezután megtudtuk, hogy tizenhat kategóriában osztanak trófeát. A Velvet riportere mellett álló férfi vendégek szemmel láthatóan örültek Wildnak, de különösen annak, hogy végre olyan nőkkel ismerkedhetnek, akiknek nem jpg-re végződik a nevük.

Covet mindenkit szeret

Az amatőr kategóriákban osztották ki először a díjakat, ahol a Krisztina névre hallgató színésznő nyert. Krisztina jövőre már profiként szeretne állni a színpadon, mert ehhez szerinte jók a mellei. A legjobb szexjelenetért járó díjat Cony Ferrara vehette volna át Hernádi Gyulától, aki a nyomorékok szakszervezetének küldöttjeként mutatkozott be, de hangsúlyozta, "nyomoréksága ellenére még mindig tud élvezni". Ferrara kisasszony nem jött el, helyette édesanyja vette át a trófeát, tőle tudtuk meg, hogy a színésznő éppen Olaszországban dolgozik, ezért nincs jelen.

A legszexisebb pornósztár Monique Covet lett, aki idén már nem vallott szerelmet barátnőjének a színpadon, és a beszéd után a mikrofon helyett a szobrocskáját sem próbálta meg visszatenni a mikrofonállványba. "Ezúttal nem a szoborba fogok beszélni, és nem vallok szerelmet, csak nektek, mindenkinek" - mondta mosolyogva Covet, és azután boldogan pózolt a fotósoknak.

A mellette levőnek is

Klikk a képre!
Az év felfedezett pornószínésznője Victoria Swinger lett, a felfedezett pornószínész pedig Lauro Giotto. A művészúr minden alatta, felette, rajta, mellette dolgozó kolleginának hálás volt a díjért. Mandy Bright idén a legszenvedélyesebb, Cristina Bella pedig a legerotikusabb.

Bármily meglepő, a legjobb rendező ezúttal nem Kovi, hanem Hoppka Ferenc lett, de a pornóguru sem maradt díj nélkül, övé a legjobb film. Az élvezetek nagykövete többek között a Mike in action-t utasította maga mögé.

Wild pótolhatatlan

"Komoly elismerés számomra, hogy annak ellenére kaptam díjat, hogy az utóbbi időben már nem dolgoztam, és bejelentettem a visszavonulásomat. Szép gesztus tőlük, hogy nekem ítélték a díjat, de nem érzem azt, hogy ezzel kidobtak volna" - nyilatkozta a Velvetnek Michelle Wild, aki életműdíjat kapott a ceremónián. "Sajnálom, hogy Michelle visszavonult, mert ő szinte pótolhatatlan" - mondta lapunknak később Kovi, aki szerint az idén legjobb pornószínésznőnek kikiáltott Maya Gold veszi át a jövőben Wild szerepét.

"Pasit akarok, pasit akarok. Punci, punci, punci, nedves már a punci" - énekelte ezek után a színpadon Desiré, a magyarhoz még csak nem is konyító transzvesztita énekesnő, a Velvet riportere pedig órájára pillantott, és úgy döntött, inkább nem várja meg a folytatást.