horoszkóp

Cseh Annamária családi viszályt keltett

2005.06.09. 12:40
Kovács Lajos előző felesége, és a tőle származó gyerekek nem hajlandóak elfogadni mostohaanyjukként a modellből lett színésznőt. Kovácsnak ez nagyon fáj.

A hatvanegy éves színész amúgy boldog az új házasságában huszonhét éves feleségével, csak az viseli meg, hogy hiába próbál mindent megtenni annak érdekében, hogy családja is megbékéljen a helyzettel.

A válás nehéz

Kovács Lajos a Blikknek elmondta, hogy Gyulán élő felesége és gyermekei, Vanda és Dávid mióta összeházasodott a szupermodellel, nem állnak szóba vele, még a telefont sem hajlandóak felvenni, ha apjuk hívja őket. Nem érti, hogy miért bünteti a családja ilyen szörnyű módon, hiszen egy az, hogy a szerelem nem bűn, a másik pedig, hogy az embert nem büntetni, hanem szeretni kell.

A modell és a színész Mispál Attila A fény ösvényei című filmének forgatásán jöttek össze. Cseh Annamária ebben a filmben debütált színészként, és Kovács Lajos sokat segített neki a szerep megformálásban.

Nagyszerű asszony, nagyszerű ember

#alt#
Cseh Annamária és Kovács Lajos
Kovács határtalanul boldog új házasságában, és nagyon büszke arra, hogy egy ilyen nagyszerű asszony (akit gyakran a kongeniális szóval szokott jellemezni) már két hónapja a felesége. Annamária megértő pár, mindenben segíti urát, és a mostani családi helyzet miatt is együttérez vele. Kovács Lajos elmondta, hogy Annamária vigyáz rá, és hogy ő is vigyázni akar Annamáriára.

A színész harminchét éves színészi pályáját okolja amiatt, hogy ennyire eltávolodott a családjától. Elmesélte, hogy volt, amikor egy szerep miatt három-négy hónapig nem tudott hazamenni hozzájuk, mert vagy Miskolcon vagy Veszprémben próbált. Megérti, hogy volt feleségének ilyen életmód mellett elege lett belőle, és belefáradt abba, hogy folyton csak hazavárta, mégis nagyon fáj neki, hogy most kiközösítik, mert Kovács Lajos mindent a családjáért csinált.