Az RTL szappanopera-hőse egy szombati rádióműsorból tudta meg, hogy facér, de ezt nem tartja bunkóságnak exbarátnőjétől. Még mindig változatlanul szereti Farkasházit, kapcsolatuk jelenlegi állapotát pedig kettősponthoz hasonlítja.

A színművész szombat délelőtt dolgozott, és csak délután, mobiltelefonja bekapcsolásakor tudta meg a befutó sms-ekből, hogy barátnője, Farkasházi Réka egy rádióműsorban azt nyilatkozta: szakítottak. A Barátok közt Gézája szerint bár január óta nem éltek együtt, ezt csak időkérés jelleggel tették, a szakítás kifejezés most először hangzott el a történetben. Németh az RTL Fókusz című műsorában elmondta: kapcsolatukat mindig az őszinteség jellemezte - ennek fényében meglepőnek tűnik Farkasházi hirtelen akciója, amit a jelek szerint csak épp az illetékessel nem egyeztetett. Németh azonban, valódi hősszerelmeshez méltóan nem hagyja magát letörni: mint a Színes Bulvár Lapnak elmondta, az érzései változatlanok, és kapcsolatuk végére nem pontot, legfeljebb kettőspontot tett.

Kismamák egymás közt

A központozást költői hasonlattá nemesítő sörnagykövet azt is elmondta a lapnak, hogy Farkasházi a szombati élőműsoros szakítást megelőzően még összeköltözni készült vele. Kapcsolatuk decemberi felvállalása óta ugyanis nem éltek együtt: az események annyira feldúlták Barátokközt Mónikát, hogy januárban időt kért sorozatbeli bátyjától érzelmi élete rendezésére, és barátnőjéhez, Juga Veronikához költözött kisfiával, Benjivel.

Megtörve bár, de rogyva nem

Németh a lapnak azt is elmondta, hogy a történtek ellenére azóta is tartja a kapcsolatot exével. BK Gézában munkája és barátai tartják a lelket, de mint elmondta, ez az időszak Farkasházinak se könnyű. Ez már csak azért is valószínű, mert a színésznőnek épp a napokban fog megszűnni az RTL-en futó reggeli műsora, a Barátok köztből pedig már rég kiírták.