horoszkóp

Mindkét szerelmét ugyanúgy vesztette el Kubik Anna

2008.02.02. 15:00
Selmeczi Roland hasonlóképpen halt meg szerdán, mint Kubik Anna korábbi szerelme, Bubik István négy évvel ezelőtt. Mindkét férfi autóbalesetben halt meg, a szolnoki színházból hazafelé tartva.

Kubik Anna színésznő szerdán elvesztette barátját, a szinkronhangként és az Üvegtigris szereplőjeként is ismert Selmeczi Rolandot. A sors kegyetlen tréfája, hogy Selmeczi – akivel a színésznő a Blikk szerint fél éve élt együtt – úgy halt meg, mint Kubik korábbi szerelme, Bubik István. Mindkét férfi úgy hunyt el, hogy a szolnoki Szigligeti Színházból tartottak Budapest felé, és autóbalesetet szenvedtek.

A Pesti Magyar Színház színésznője és Selmeczi Roland 2006 óta munkakapcsolatban voltak. Együtt játszottak Molnár Ferenc Testőr című darabjában is, és az Egy úr Velencéből című darabbal is közös turnén vettek részt. A Blikk úgy tudja, hogy Selmeczi elhagyta a családját és fél éve a színésznővel kezdett kapcsolatot.

Selmeczi szerdán délelőtt a Fekete szárnyú cseresznye című darabot próbálta Szolnokon, és néhány órás pihenő után visszaindult Budapestre. Azonban este kilenc körül az autója lesodródott az útról és nekicsapódott a pálya melletti vadvédő hálónak. Harmincnyolc éves volt.