Kumin Viktória augusztusra várja babáját

2008.03.05. 19:06
Negyedik hónapban van az RTL Klub híradósa, Kumin Viktória. Augusztusra várja babáját, akiről még nem lehet tudni, hogy fiú vagy lány, mert az ultrahang-képeken még nem mutatta meg magát. Ha a tévés ugyanolyan jól viseli az elkövetkezendő hónapokat, mint a terhessége kezdeti szakaszát, akkor július közepéig biztosan látható lesz a képernyőn.

"Pénteken reggel a Szent Imre kórházban aaz 5 perces vizit helyett 20 percet töltött bent és több ultrahang képpel mosolyogva jött ki az ajtón... azaz kisbabát vár." - jelentette feljelentőnk, szuzsi, még február végén.

Azóta eltelt két hét, és mint kiderült feljelentőink most sem kamuznak. Kumin Viktória, mint azt a Velvetnek elmondta, napok óta érezte magán a terhesség "gyanújeleit", ezért vásárolt egy terhességi tesztet. Reggel érdemes elvégezni ezeket teszteket, ezért férjével, Ferenccel kivárták a másnapot. "Ez a reggel pont egy olyan napra esett, amikor én vezettem a reggeli Híreket az RTL Klubon. Így reggel 4 körül csináltam meg a tesztet, ami halványan ugyan, de pozitív lett. Előző este a férjem megígértette velem, hogy mindenképpen felkeltem és akármi is az eredmény, közlöm vele. Így esett, hogy hajnali 5-kör, mielőtt indultam a híradóba, még felráztam Ferit, aki álmos fejjel ugyan, de nagyon örült, hogy már hárman vagyunk."

Nem bánja, hogy későn szül

Korábban talán nem lett volna jó anya

A 33 éves műsorvezető mindig azt gondolta magáról, hogy vagy korán vagy viszonylag későn fog szülni. Ebből az utóbbi jött be, de nem bánja. "5-10 évvel ezelőtt talán nem lettem volna olyan felkészült anyja a gyerekemnek, ma már úgy érzem, megértem erre a feladatra és persze törekszem is rá, hogy minél jobb anyuka váljon belőlem."

Ha a géneken múlik, akkor nem fog elhízni

Kumin Viktória azok egyike, aki nagyon jól viseli áldott állapotát. "Egyetlen egyszer sem voltam rosszul, nem volt hányingerem. Valószínűleg ez alkati kérdés. Anyukám sem volt rosszul a terhességei alatt és alig hízott."

Férjével, Ferenccel

Júliusig még képernyőn

Ha a műsorvezető ugyanolyan jól viseli az elkövetkező hónapokat, mint a terhessége kezdeti szakaszát, akkor július közepéig biztosan látható lesz a képernyőn. "A pici augusztus vége felé születik majd meg. Fél évet biztosan otthon maradok a babával, és azután meglátjuk, az elején valószínűleg csak a hétvégi esti híradókat fogom csinálni. Persze ez a terv is borulhat, mert a pici a legfontosabb."