Kurnyikova hozzáment Iglesiashoz

2004.12.15. 10:00
Az egykori orosz teniszcsillag, Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias, latin énekes a US Weekly magazin keddi jelentése szerint nemrég összeházasodott.

Kurnyikova és Iglesias már régóta járnak, sokat lehetett felőlük hallani, sokszor azt is, hogy már szakítottak. A fiatalon befutott teniszversenyzőnek a sajtó egy ideje már többet foglalkozik a kinézetével és magánügyeivel, mint sporteredményeivel.

Minden szuper

#alt#
Szép pár

Az amerikai magazin szerint a huszonhárom éves Kurnyikova gyűrűs ujján jegygyűrűt láttak az egyik vasárnapi tenisz eseményen Floridában. Amikor ennek kapcsán rákérdeztek, hogy mi van Iglesiasszal, az orosz teniszsztár azt válaszolta: „Enrique nagyszerű férfi. Minden szuper. Összeházasodtunk” – olvasható a US Weeklyben.

Kurnyikova és huszonkilenc éves latin csábítója 2002 óta járnak. Ekkor szerepelt Anna az ifjú Iglesias „Escape” című számának videoklipjében.

No comment

A két érintett személy képviselői nem erősítették meg a híreket, de a házasságról először tudósító lap különböző forrásokra hivatkozva állította, hogy a Mexikóban a Puerto Vallerta nevű helység tengerpartján kötöttek házasságot pár hete. Kurnyikova ügynöke csak annyit mondott a Reutersnal: „Sosem fűzünk kommentárt Anna magánügyeihez.”

A magazin egyik informátora szerint a titokban tartott szertartásra csak a családtagokat és a közeli barátokat hívták meg.

Híresek

A csinos, szőke Kurnyikova a kilencvenes évek végén tűnt fel a képernyőn, és a média lassacskán egy teniszező Britney Spearst csinált belőle. Annak ellenére lett az egyik legismertebb teniszező, hogy 2004 márciusában úgy vonult vissza, hogy sosem nyert tenisztornát.

Újdonsült férje, Enrique pedig híres édesapja, Julio Iglesias spanyol énekes nevének köszönheti hírnevét, meg annak, hogy az unatkozó háziasszonyok megunták Ricky Martin csípőrázását.