Iglesias kirúgta a hűtlen Kurnyikovát

2004.03.01. 10:36
Egyre több amerikai sztár oldalán tűnik fel, majd el is vonul néhányukkal egy kibérelt lakosztályba az egyébként Enrique Iglesias barátnőjeként ismert Anna Kurnyikova. Az érzékeny lelkű latin énekesnél a hétvégén betelt a pohár: a pletykák szerint - immáron huszadszorra - kirúgta a szőke bombázót.
A pattanástalanított orosz teniszcsillag és Enrique Iglesias viharos kapcsolata eddig sem volt botránymentes, a latin szerelmes azonban sorra megbocsátotta Kurnyikova kisebb-nagyobb eltévelyedéseit. Akárcsak a féltékeny nő hírében álló Anna, aki azt is elnézte az énekesnek, hogy egy alkalommal Dannii Minogue karjaiban talált vigaszra. Az elmúlt napok eseményei azonban a jelek szerint végérvényesen véget vetnek a szenvedélyes Iglesias-Kunyikova románcnak.

Egy sarokkal arrébb történt

Tekintse meg képeinket!
Az első eset úgy esett, hogy a szőke teniszcsillag a minap egy Las Vegas-i kaszinóban a veterán macsóval, Mickey Rourke-kal mulatott, miközben barátja, Enrique Iglesias néhány sarokkal arrébb koncertezett. Mindenki legnagyobb meglepetésére a kétéves fennállását ünneplő Light of Las Vegas nevű kaszinóba Kurnyikova már a plasztikai sebészet áldozataként ismert Mickey-vel érkezett, az elegáns szórakozóhely előtt sorakozó újságírók kérdéseire azonban mindketten tagadták, hogy intim viszonyban lennének. Ebben tényleg nincs semmi rossz, mondhatnánk, de

megesett a második eset.

Anna a partin hamar megunta a nagy szívtipró hírében álló Rourke társaságát, és Mark Wahlberghez csatlakozott. A párt később többször is felettébb intim helyzetben találták, majd még egy kicsivel később azon kapták őket, hogy közösen bérelnek ki egy lakosztályt a Palm Hotelben. Kurnyikova állítólag csak másnap hagyta el a szállodát, és a szemtanúk szerint igencsak "fáradt, de boldog" volt. Az együtt eltöltött éjszakáról természetesen nem csak egész Las Vegas, de Iglesias is értesült, aki hirtelen haragjában ki is rúgta barátnőjét. "Enrique-t annyira felhúzta ez az eset, hogy kijelentette, ezúttal végleg véget vet ennek a kapcsolatnak. Rosszul van a gondolattól is, hogy a barátnője valaki mással volt" - mondta a spanyol énekes egyik barátja.

Szégyen, micsoda szégyen

Az Iglesias-szal szimpatizáló újságok egyenesen szajhának nevezték az orosz teniszezőnőt, amiért ilyen csúnyán elbánt a latin hősszerelmessel. Az oroszok pedig szemlesütve vették tudomásul: egyetlen Kurnyikovájuk bizony-bizony nem vet túl jó fényt honfitársaira. Különösen azért, mert Anna állítólag szünet nélkül váltogatta partnereit, miközben hivatalosan Iglesias barátnője volt. A vad vegasi éjszaka előtt például a New York Yankees játékosával, Derek Jeterrel találkozgatott.