horoszkóp

Szerelmes hajléktalan zaklatta Kurnyikovát

2005.02.10. 12:08
Egy hajléktalan rajongó a medenceparton meztelenül heverészve várta, hogy szerelme, Anna Kurnyikova végre észrevegye érkezését. Pechjére eltévesztette a házat, és a teniszsztár helyett a rendőrség jött.

Egy hajléktalan rajongó meg volt győződve arról, hogy Anna Kurnyikova iránt táplált szerelme kölcsönös, ezért arra is képes volt, hogy meztelenül ússza át a Biscayai öblöt, csak hogy közelebb kerülhessen imádottjához. Kalandja végül nem zárult hepienddel: a rendőrök Kurnyikova egyik szomszédjának medencéje mellett találtak rá, miközben anyaszült meztelenül egy pihenőágyon heverészett. Az elszánt hősszerelmes mindazonáltal nem sokkal lőtt mellé: mindössze három házzal tévesztette el Kurnyikova 5 millió dollárt érő villáját.

Szerinte szereti

Anna Kurnyikova
Anna Kurnyikova
A negyvenéves William Lepeskát, akinek megszállottságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy egy "Anna" felirat díszíti a jobb bicepszét, zaklatással és betöréssel vádolták. Felelnie kell azért is, hogy meztelenül mutogatta magát, amit súlyosbít, hogy a szomszéd hároméves lánya látta meg meztelenül a medence mellett. Lepeska állítólag azt mondta a rendőröknek, hogy szerelmes a teniszsztárba, és minden vágya, hogy találkozhasson vele.

"Végig azt hitte, hogy Anna Kurnyikova házában van" - áll a rendőrségi jelentésben. Vallomásában Lepeska azt is elmondta, jónéhány hónapot töltött azzal, hogy megtalálja Kurnyikova címét az interneten. Leveleket és e-maileket küldött neki, és biztos volt benne, hogy Kurnyikova hagyta nyitva az ajtót és tette ki a ruhákat neki, mintha számított volna az érkezésére. Letartóztatásakor "Anna, ments meg!" kiáltásokkal próbált segítséget kérni, de hiába.

Ezentúl jobban vigyáz

Ivy Molenkamp, a teniszezőnő szóvivője egy nyilatkozatban közölte: "A letartóztatás ráébreszette Annát, hogy sokkal jobban kell figyelnie a biztonságára, ezért mindenben együttműködött az ügyészekkel, és konzultált saját a biztonságáért felelős testőrcsapattal is." A bíró távoltartási keresetet nyújtott be Lepeska ellen, akit jelenleg a megyei börtönben tartanak fogva, és csak huszonhatezer dollár óvadék ellenében kerülhetne szabadlábra. Lepeska védőjét és Kurnyikova ügyvédjét egyelőre nem sikerült megszólaltatni az ügyben.