Kurnyikova hajadon marad

2004.04.23. 18:38
Enrique Iglesias kifejtette, hogy nagyon szereti Anna Kurnyikovát, ennek ellenére a házasságot nem tartja fontosnak. A teniszező hölgy nem nyilatkozott a kérdésről, de túl boldog nem lehet, hiszen nem elég, hogy nem léphetett párjával színpadra, most még a családja is beperelte.
Enrique Iglesias azt mondja, meglehet, hogy soha nem fogja feleségül venni Anna Kurnyikovát, hiszen a házasság csak formalitás, és nem jelent semmit, írta az Ananova. A latin énekes azonban rögtön sietett megnyugtatni mindenkit, hogy nagyon szereti Annát. "A jövőben minden szabad időmet neki akarom szentelni, de nekem teljesen mindegy, hogy összeházasodunk-e, vagy nem" - mondta el egy moszkvai napilapnak.

A gyerekhez nem kell házasság

A 28 éves énekes még azt is hozzátette, hogy akár gyerekeket is vállalna a házasság köteléke nélkül. "Házasság nélkül is lehet gyermekeket vállalni. Hiszen felnőnek attól függetlenül, hogy szüleik össze vannak-e házasodva, vagy nem. Az egyetlen fontos dolog, hogy akarják a gyereket és szeressék."

Az orosz újságírók valószínűleg meglehetősen szívükön viselik a pár sorsát, és nem bánnák, ha Enrique mégiscsak elvenné Annát feleségül, és olyan népes családot alapítanának, mint Enrique apja, Julio. A fiatal sztár azonban kissé ingerülten kifejtette, hogy már ezerszer elmondta, hogy ő nem ugyanaz a személy mint az apja, és teljesen véletlen, hogy mindketten az énekesi pályára léptek.

Nem lesz közös éneklés

Iglesias egyébként nem bánik túl jól mostanában a szépséges teniszcsillaggal, nemrégiben azzal törte össze kedvese szívét, hogy nem énekelt együtt vele. Kurnyikova ugyanis szeretette volna egy duettet előadni párjával egy moszkvai koncerten, és eleinte úgy nézett ki, ez Enriquét is lázba hozza, ám utólag mégis meggondolta magát. Pedig a hírek szerint Kurnyikova nagyon beleélte magát, hogy színpadra léphet, ráadásul Oroszországban, és közelállók az mondják, Enrique is szeretett volna neki örömet okozni, de a szervezők végül úgy gondolták, nem venné ki jól magát, ha együtt állnának színpadra.

Kurnyikova megértőnek bizonyult, hiszen mint mondta, Enriquének jelenleg nagyon fontos a karrierje, hiszen most jött el az a pillanat, amikor kiléphet apja árnyékából, és mindketten megerősítették, nagyon boldogok együtt.

Szülei is beperelték

Kurnyikovára rá is fér a boldogság, hiszen nem elég, hogy soha életében nem nyert meg egyetlen tenisztornát sem, - sőt mostani sérülése miatt még az is kétséges, folytathatja-e a teniszezést - de most még féltékeny családtagjai is beperelték. Apja és anyja nehezményezik ugyanis, hogy Anna úgymond elfoglalta a Miami Beachen lévő tengerparti villájukat, holott az hármuk nevén van, és az egész családot megilleti a használat joga. Kurnyikova szülei azt szeretnék elérni, hogy lányuk fizessen nekik az ingatlan használatáért cserébe - írja az MTI.

Csak a hírnév érdekli

Anna Kurnyikova 2002 februárjától él együtt a latin sztárral, és a sajtó már többször házassághírüket keltette. Legutóbb tavaly márciusban adta hírül az orosz Pravda on-line változata, hogy a dúsgazdag pár csendes körülmények között kötött házasságot a Karib-szigeteken. Nos a hírről hamar kiderült, hogy nem igaz, és lehet tehát, hogy soha nem is lesz az. A teniszező hölgy egyébként már volt férjnél, igaz csak pár hónapig. Volt férje, Szergej Fjodorov, nemrégiben azt nyilatkozta, hogy nagyon boldog, mióta nem él Annával, Kurnyikovának ugyanis csak a hírnév számít, az emberek nem.