horoszkóp

Kustánczi Lia parókában vetkőzött

2008.05.10. 14:40
A természetesség iránt mélyen elkötelezett playmate most fekete parókában, számára idegen vizuális környezetben állt kamera elé.

Távol áll Kustánczi Liától az alternatív stílus, mégis kötélnek állt, és a hideget is kibírva fekete parókában pózolt a Csillagjegyi strandon.

Klikk!

A Blikk írása szerint a cudar körülményeket tetézte, hogy Kustánczi el sem tudta képzelni a fotózáskor, hogyan nézhet ki az amúgy akár riasztónak is ható parókában, és kíváncsiságát a legkézenfekvőbb módszerrel sem tudta csillapítani. A Csillaghegyi strandon ugyanis nem volt egyetlenegy olyan tükör sem, amelyben a playmate megszemlélhette volna magát.

A G5 For Men férfimagazinnak vetkőző Kustánczi a cikk tanúsága szerint igyekezett megnyugtatni férfirajongóit, hogy esze ágában sincs megszabadulni hosszú hajától, hiszen az, mint a playmate megjegyezte, hozzátartozik a nőiességéhez.

A számára idegen, saját megfogalmazása szerint "elvontabb" vizuális világot Kustánczi egyszerű kihívásnak tekintette. A kihívásoknak való szorgos megfelelés az ő esetében korántsem szokatlan.

Februárban például azzal a nyilatkozatával vétette magát észre az egyik kereskedelmi csatorna bulvármagazinjában, amely szerint a mai kor kihívása a természetesség. Ezért a mellnagyobbító műtétem átesett nyuszilány mégis úgy döntött, az implantátum ellenére a lehető legtermészetesebben szeretne öltözködni.

A jelek szerint a természetesség iránti vágy Kustánczi Lia esetében tovább erősödött. Április derekán a már idézett bulvárlapnak elárulta: legutóbb azért operáltatta meg magát, mert testsúlyának ingadozása miatt hepehupás lett a melle. Az újabb műtét azért lett számára sürgős, mert nyáron állítólag megkérik majd a kezét, két év múlva pedig szülni szeretne, és nem akarja, hogy lógjon a melle.