Kylie Minogue holtakkal beszélget

2004.03.18. 13:50
Kylie Minogue azt állítja, egykori szeretője, az INXS-es Michael Hutchence még mindig kommunikál vele a síron túlról.
A 35 éves énekesnő azt állítja, gyakran beszélget halottakkal, és ebben semmi különöset nem talál. Minogue szerint Michael visszajött, hogy üdvözölje őt. Minogue hite szerint már többször reinkarnálódott.

"Hello, Kylie, itt Michael!"

"Volt egy rendkívül intenzív élményem, ami arra mutatott rá, hogy Michael még mindig itt van velem. Olyan volt, mintha visszajött volna, hogy beköszönjön nekem" - meséli Minogue. Az énekesnő még 1987-ben randizgatott Hutchence-szel, akit tíz évre rá holtan találtak sydney-i szállodai szobájában. Állítólag szexuális aktus közben végzett fojtogatás okozta halálát.

Kylie szerint most sokkal közelebb áll lelkileg a legendás rocksztárhoz, mint életében valaha. "Van úgy, hogy miután meghal egy ember, sokkal közelebb érzed magad hozzá" - kommentálja.

Isten, halál, miegymás

A törpe pophercegnőnek megvan a véleménye a halál utáni életről, a lélekvándorlásról, az evolúcióról, a halálról és az istenekről is. "Hiszem, hogy ezelőtt már volt egy életem, de tudom, hogy még nem vagyok túl magas fejlettségi szinten az életeim számát illetően. Nincsenek vizuális emlékeim az előző életeimről, de tudom, hogy jöttem valahonnan" - fedte fel spirituális életének néhány részletét az amerikai Blender magazinnak. "Az elhunytakkal és a hatodik érzékemmel kapcsolatos élményeim azt sugallják, hogy sokkal több van az életben az "itt és most"-nál. Hiszek egy mindent összefogó, univerzális erőben" folytatta.

Lelki béke

"Úgy gondolom, még az evolúció legelején tartunk, és az agyunk nagy hányadát kihasználatlanul hagyjuk" - véli Kylie, aki szerint a szellemi képességeknél fontosabb a lélek. "Egyedül a lélek örök, mi csak átutazók vagyunk itt. A lélek az, ami a végtelenségbe visz minket."

A mennyországról is kialakult már az évek során a véleménye: "Kell lennie egy békés helynek valahol. Hiszem, hogy azok az emberek, akik törekszenek arra, hogy jók legyenek, előbb utóbb megtalálják a lelki békét." A reinkarnáció mellett Minogue istenben is hisz, aki szerinte "vagy egy rajtunk kívül álló, univerzális erő, vagy egy bennünk rejlő erő, vagy mindkettő."