Hétfőn kezdik árusítani Nagy Britanniában a Kylie-babát, amely szinte tökéletes mása az ausztrál énekesnőnek.
Az énekesnő arcáról háromdimenziós szkennerrel készítettek digitális modellt, majd azt kicsinyítették le a baba gyártásához szükséges öntvényhez. Ráadásul nem csak fejét, de még fenekét is Minouge testrészeiről méretezték - az itt alkalmazott eljárásról azonban nem közöltek részleteket.

A játékot kétféle ruhában dobták piacra, az egyik figura ezüstszínű miniszoknya-melltartó kombinációt, a másik piros miniruhát visel. Mindkét baba Minogue Love Kylie márkájú fehérnemű-kollekciójának legnépszerűbb darabját, a Cheekies bugyi lekicsinyített változatát viseli, a ruhák pedig Dolce&Gabbana kreációk alapján készültek. A babát gyártó Jakks cég szóvivője elárulta: a baba bugyija lehúzhatatlan, ugyanis fröccsöntéssel dolgozták rá Kylie altestére. Mint mondta, ezzel bizonyára elkeserít egyeseket.

"Már régóta tervezték, hogy piacra dobjanak egy Kylie-babát, igazán örülök, hogy végre megérkezett! Remélem a rajongók szerint is megérte várni, ugyanis keményen dolgoztunk, hogy minden részlet élethű legyen" - nyilatkozta az ausztrál származású énekesnő.

Minogue Will Baker stylistnak segédkezve vett részt a baba tervezésében. Korábban már a Spice Girls tagjairól, Christina Aguileráról, az N'Sync tiniegyüttesről és a Charlie's Angels szereplőit játszó színésznőkről is mintáztak babákat.