horoszkóp

Kiállítás nyílt Kylie Minogue ruháiból

2007.02.07. 11:28
A nyolcvanas években viselt szerelőruháktól kezdve a legújabb színpadi kreációkig láthatják a londoniak Kylie Minogue szinte teljes ruhatárát. Az Albert Múzeum kurátorai a fellépőruháin keresztül mutatják be az énekesnő elmúlt húsz évét.

A londoni Albert Múzeumban kiállítás nyílt Kylie Minogue fellépőruháiból, kiegészítőiből és a pályája során kapott díjaiból, olvasható a BBC-n.

Húsz éve a pályán

Klikk!

Az énekesnő éppen húsz éve tartó zenei pályafutásáról készült a kiállítás, amelynek legismertebb darabjain kívül a nyolcvanas években, Ausztráliában vetített Szomszédok című sorozatban viselt munkaruhák is szerepelnek. Az énekesnő egy szerelőt alakított a sorozatban.

Kylie egyik legismertebb ruhája a Spinning around című videoklipben viselt arany forrónadrág, amelyik a kiállítást népszerűsítő néhány szórólapon is szerepel. A plakáton pedig az a fehér színű, kapucnis ruha, amelyet a 2001-es, Can't Get You out of My Head című slágerhez készült klipben viselt az énekesnő.

Oliver Martinez sok sikert kívánt

A Showgirl turné ruhatára is szerepel a londoni múzeumban. Azokat a ruhákat már kevesebben látták, mert a turnét félbeszakították, amikor az énekesnőnél rosszindulatú emlődaganatot diagnosztizáltak. Kylie Minogue kezelése több mint egy évig tartott, majd miután a leletei és a vérképe alapján gyógyultnak nyilvánították, visszatért a színpadra. Kylie Minogue több internetes szavazás alapján a világ egyik legnépszerűbb énekesnője, és nemzetközi szinten a melegek is őt választották ikonjuknak.

Lenyűgőzött a kiállítás. Nagyon megtisztelő számomra, hogy ilyen módon emlékeztek meg a pályafutásomról” – nyilatkozta Kylie Minogue. Az énekesnő elmondta, volt barátja, Oliver Martinez is jókívánságait osztotta meg vele a kiállítás kapcsán.