Kylie beszólt Britneynek és Christinának

2004.03.02. 18:21
Az ausztrál énekesnő becsmérlő megjegyzései új celebrityháború kipattanásához vezethetnek. Kylie hétvégi koncertjén kijelentette: ő Beyoncénél is jobb, Britney és Christina fülledten erotikus új videóit pedig egyszerűen közönségesnek titulálta.
Kylie a hétvégén a londoni GAY nevű melegklub színpadáról kiabálta lelkes férfiközönségének: "Jobb vagyok, mint Beyoncé!" - amit a rajongók hangos ovációval nyugtáztak. Ez igazán nem volt szép Kylie-tól, akinek Beyoncé nagy rajongója. A Destiny's Child volt énekesnőjének híres hátsó felét is a Kylie érdekeltségébe tartozó LoveKylie márkájú fehérnemű fedi.

Megbotránkozott

A koncert utáni interjúban Kylie ifjú riválisainak, Britneynek és Christinának is beolvasott. Az énekesnő a Sky News riporterének elmondta: a Slow című videója forgatása előtt megnézte vetélytársai videóit, ám botrányosnak találta azokat. "Rég nem láttam videoklipeket, úgyhogy megnéztem párat, de ilyesmit soha nem csinálnék. Én mindig tudtam, hol a határ" - nyilatkozta Kylie.

"A Can't Get You Out of My Head videójában persze elég közel kerültem ehhez a határhoz, de mégis jól jött ki, mivel a rajongóim érzik, hogy ez egy ironikus figura" - mondta. Az énekesnő cáfolta a pletykát, miszerint hamarosan feleségül megy barátjához, Olivier Martinezhez. Azt azonban elmondta a riporternek, hogy a jövőben lazábban akarja venni a dolgokat, és rövid szüneteket tartani két munka között.