horoszkóp

Kylie Minogue árvákat látogat és mesekönyvet ír

2006.03.14. 14:03
Az énekesnő meglátogatott egy árva gyerekekből alakult színtársulatot Srí Lankán, és őszre tervezi gyermekkönyve megjelentetését. A saját gyerekre azonban még várnia kell.

Kylie Minogue váratlanul ellátogatott egy Sri Lanka-i színésztársulathoz, mely a rengeteg áldozatot követelő cunami után alakult, tudósít a The Sun brit bulvárlap. A Tenger gyermekei színtársulatot az énekesnő mindig is pártfogolta, de még sosem tudta őket személyesen meglátogatni, mivel nem szakadhatott el a kórházi kezelésektől. Kylie Minogue mellében tavaly fedeztek fel egy rákos daganatot, és nyár elején meg is operálták.

Lelkesednek

Az énekesnő nagyon örült, hogy végre ellátogathatott a gyerekcsoporthoz, azt nyilatkozta, sok erőt tud tőlük meríteni, mert nagyon inspiráló, hogy egy ilyen csapás után is, mint a cunami mennyire tudnák lelkesedni. Miután Minogue még most sem tud túl sokáig elszakadni a kezelésektől, nem maradhatott túl sokáig Sri Lankán. A csoportot egyébként az énekesnő egyik barátja, Toby Gough angol rendező és producer vezeti, a gyerekek többsége árva.

Minogue megnézhette a társulat egyik előadását, valamint néhány gyerekkel lovagolt is egy elefánton. Gough szerint az énekesnő látogatása óriási meglepetés volt, és a gyerekek nagyon örültek neki. A gyerekcsapatot turnéján egy darabon Minogue is elkísérte, Gough szerint a gyerekek azt élvezték a legjobban, mikor az énekesnő velük utazott a buszon, és saját dalaiból énekelt nekik. Az énekesnő címét 27 gyerek is elkérte, mindannyian leveleznének vele.

Mesél is

Kylie Minogue mostanában egyre többet foglalkozik a gyerekekkel, szeptemberben saját gyermekmesekönyve is megjelenik Showgirl Princess néven, így ő is csatlakozik a gyerekkönyves celebritások közé. A 37 éves énekesnő maga is szeretett volna már gyermeket barátjától, Oliver Martineztől, ám tavaly tavasszal daganatot találtak a mellében, így még éveket kell várnia, míg befejeződik gyógykezelése. Minogue a hírek szerint minél hamarabb szeretné folytatni a betegség miatt félbeszakadt turnéját

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft