horoszkóp

Kylie: példamutatásból jeles

2005.08.31. 10:46
Kylie Minouge a kemoterápia ellenére boldognak látszik, barátjával Párizs utcáin grasszál, és nem hord parókát, pedig hullik a haja. A szörnyű kórt és következményeit méltósággal és bizakodón viselni talán a legnehezebb, de az énekesnő optimizmusa irigylésre méltó.

Kylie és kedvese, a színész Oliver Martinez nem sokkal azután költözött Párizsba, hogy ez év májusában mellrákot diagnosztizáltak az ausztrál dívánál. A sztár kezeléseket kap a francia fővárosban, és délutánonként szívesen sétálgat odaadó kedvesével - derül ki a brit Sun című napilapból.

Nincs betegség, csak szerelem

A lap beszámolt róla, hogy a pár kézen fogva sétált Párizs utcáin, és önfeledten nevetgéltek, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Kylie fejfedőt viselt, hogy takarja ritkuló haját, ami a kemoterápia következtében kezdett hullani. Szemtanúk szerint az énekesnő nagyon lefogyott és törékenyebbnek néz ki, mint valaha.

Kylie Minouge

Mindennek ellenére a pár az egyik bevásárló utcában pont ugyanúgy viselkedett, mint bármelyik szerelmespár. "Kylie sápadt és vékony, mégis sugárzóan boldog Oliver mellett, és nagyon bátornak látszott" - vallja a szemtanú - "A férfi is nagyon gyengéden védelmezte kedvesét, szelíden átkarolta a nyakát, úgy sétáltak."

Kylie daganatát ugyan már eltávolították, de az énekesnőnek további kezelésekre van szüksége a teljes gyógyulásig. Egy közeli hozzátartozója szerint az énekesnő hihetetlenül milyen bátran viseli a kemoterápia következményeit: "Eleinte kipróbált néhány parókát, de rémesen kényelmetlennek találta őket, arról nem is beszélve, hogy viszketett tőle a fejbőre, ezért maradt inkább a fejkendőnél. Barátai kiállnak mellette, és folyamatosan biztatják, higgye el, gyönyörű és képes leküzdeni a szörnyű kórt".

Kylie következő kezelése e hét pénteken lesz, kedvese ezután egy hónapra Romániába megy forgatni, így a sztár egyedül marad erre az időre a festői Párizsban.

Vitorlással a feledésbe

Az elválás előtti utolsó hétvégén Martinez Korzikára vitte vitorlázni kedvesét, ahol Kylie szintén fejkendőben jelent meg, és kezét szeme elé téve hosszasan nézte a horizontot, sőt egy forduló erejéig még a kormányzást is átvette, meséli a legénység egyik tagja, aki szerint a sztár nagyon merengőnek, mégis bátornak tűnt a mediterrán naplementében.

Messze még a visszatérés

Az énekesnő júniusi műtétje óta nem nyilatkozott, csupán az tette nagyon szomorúvá, hogy pont ausztráliai turnéját kellett elhalasztania a betegség miatt. Bár ő minél előbb szeretne visszatérni a színpadra, orvosai úgy vélik, még rengeteg pihenésre van szüksége, ezért türelemre intik a rajongókat. Úgy tűnik, 2007 előtt nem indulhat útjára a turné.

Kylie szerint annyi öröm van az ürömben, hogy amióta ő beteg, rengeteg adomány érkezett a mellrák gyógyítására, és egyre több nő megy el a szűrésre, ami segíthet, hogy idejében felfedezzék az esetleges daganatot.

A hírek szerint Oliver Martinez a műtét után rögtön feleségül kérte az ausztrál sztárt, és bár ezt a hírt azóta sem erősítették meg, az kétségtelennek tűnik, hogy a baj talán még közelebb hozta egymáshoz a szerelmeseket.