horoszkóp

Évekbe telhet Minogue visszatérése

2005.06.20. 12:46
Bár a rendező cég szerint a turnét nem törölték, csak elhalasztották, Kylie Minogue nagy valószínűséggel 2007 előtt nem térhet vissza.

Kylie Minogue minél hamarabb szeretne visszatéri a színpadra, és folytatni a Showgirl turnét, jelentett be szóvivője. Mint azt maga Kylie Minogue is elmondta, rendkívül sajnálta, hogy turnéját éppen szülőhazájában, Ausztráliában kellett törölni, mert úgy érezte csalódást okozott rajongóinak. Mint azt a Velvet is megírta, az énekesnő mellében múlt hónapban egy rosszindulatú daganatot találtak, amit azonnal el kellett távolítani. Minogue-t május végén műtötték meg, azóta nyilvánosan nem nyilatkozott.

Több év

Kylie Minogue honlapján a turnét szervező cég, a Frontier Touring Company köszönetet mond a rajongóknak türelmükért, és biztosítanak mindenkit, hogy a turné új állomásait és időpontjait minél hamarabb közzé teszik. "Ennek ellenére a legfontosabb, amit szem előtt kell tartanuk, az Kylie egészsége, és nem akarjuk, hogy idő előtt vesse magát bele újra a munkába" - írja a weboldal. Az énekesnő orvosától kapott információk szerint, még néhány hétbe beletelik, mire pontosan meg tudja mondani, mikor esedékes Minogue visszatérése. A szervezők azonban mindenkit biztosítanak afelől, hogy Minogue-nak nagyon fontos az ausztrál turné, és minél hamarabb szeretne visszatérni. Hangsúlyozták, hogy a turnét nem törölték, csak elhalasztották, ami azért fontos, mert az énekesnőn állítólag milliós nagyságrendű kártérítést verhetnek le a rendező cégek, mivel nem volt ilyen jellegű biztosítása. Emellett a rajongók is kérhetnének kártérítést, de a Frontier szervező cég szerint ők egy fillérre sem tartanak igényt, és úgy gondolják a rajongók többsége is türelmesen várakozik Minogue felépüléséig.

A Sydney Daily Telegraph szerint azonban egyelőre értelmetlen jegyük őrizgetésére biztatnia rajongókat, hiszen az énekesnő 2007 előtt semmiképpen nem léphet ismét színpadra.

Londonba ment

Minogue eddig szülei házában lábadozott Ausztráliában, nemrégiben azonban visszatért saját londoni otthonában, vele tartott barátja, Oliver Martinez is, aki a műtét után minden munkát lemondott, hogy az énekesnővel legyen. Meg nem erősített hírek szerint Minogue kezét is megkérte, mihelyt felébredt. Az állítólagos esküvőről azonban a család nem nyilatkozott. Londonba ment Minogue nővére, Dannii is, valamint menedzsere, Terry Blamey. A további kezelésekről sincsenek hírek, így azt sem lehet tudni, az énekesnőnek alá kell-e vetnie magát a kemoterápiás kezelésnek.

A kicsi szép

A kylie.com weboldalon az énekesnő köszönetet mond mindazoknak, akik támogatták, és azt írja, örül, hogy valami jó is vegyült a sok rosszba. Betegsége óta ugyanis számos adomány érkezett a mellrák elleni küzdelem javára, több nő jelentkezik rákszűrésre, és a nők többsége rájött, a mellrák minden korban potenciális veszélyt jelet. "Úgy hallottam, a betegségem óta nők ezrei kezdtek el máshogy gondolkodni a mellrákról, és tudom, hogy rengetek rajongóm megvette a rákellenes küzdelmeket támogató rózsaszín karperecet." - írta az énekesnő.