horoszkóp

Kylie Minouge büszke a seggére

2007.06.01. 09:21
Igaz, hogy nemrég töltötte be a 39. évét Kylie Minouge, de nagyon jó formában van. Nincsenek problémái a testével, nagyon is örül neki, hogy nem egy vézna sáska. És imádja a fekete seggeket.

Kylie Minouge azzal sokkolta múlt héten a cannes-i partizókat, hogy nyilvánosan kijelentette: "Imádom a fekete lányok seggét!". Mármint azt, ahogy kinéz.

A művésznő a brit Daily Mirror értesülései szerint a Dolce & Gabbana partiján tánc közben kuncogva méregette és hasonlítgatta össze saját fenekét Beyonce Knowles és Jennifer Lopez hátsójával. Majd állítólag ezt mondta: " Nézzétek a seggem! Igazi feka-lány-fenekem van, mint Beyoncénak és J.Lo.-nak. Lehet, hogy Ausztráliából jöttem, de biztos, hogy fekete vér is csordogál az ereimben."

A popsztárnak nincsenek önértékelési problémái és nem kíván csatlakozni a botsáskák táborához : "Soha nem kívánnám azt, hogy kisebb legyen a fenekem. Minél nagyobb, annál jobb. Imádom, hogy van rajtam mit fogni - felejtsük már el a csontsovány lányokat! Szeretem nőiesnek érezni magam, ehhez hozzátartozik az is, hogy ahol kell, ott domborodik" - tudhatjuk meg a FemaleFirst-től.

Csendes szülinap

Minouge egyébként most ünnepelte 39. születésnapját. Egy nagyon nehéz időszakon van túl, - tavaly a mellrákkal is meg kellett küzdenie - úgyhogy végre fellélegezhet és nyugodtan foglalkozhat pályatársai fenekével.

A sztár nem csapott nagy bulit, otthon ünnepelt testvérével, azonban a rajongóknak sikerült felejthetetlenné tenniük a napot. A londoni esővel dacolva szeretetük jeléül már reggel virágokat, üdvözlőlapokat, ajándékokat és leveleket tettek az ausztrál énekesnő ajtaja elé. Minogue csak késő délután merte kidugni az orrát az ajtón, hogy megnézze az ajándékáradatot. "Teljesen ámulatba ejtett, milyen sokan vették a fáradtágot, hogy boldog születésnapot kívánjanak nekem."

Egyik rajongója, aki virágot hagyott az énekesnő küszöbén, azt mondta, hogy "úgy gondoltuk, egy kicsit maga alatt van, mert ez ez első szülinapja mióta szakítottak Olivier Martinezzel."