horoszkóp

Kylie Minogue telefonon szexel vőlegényével

2004.11.08. 16:17
A bulvárlapok olvasóiban nyilván gyakran merült fel a kínzó kérdés: ha Kylie Minogue földrésznyi távolságban él vőlegényétől, Olivier Martineztől, van-e szexuális életük? Az énekesnő saját bevallása szerint van, csak kicsit sokba kerül.
Kylie Minogue bevallotta, hogy távollévő vőlegényével, Olivier Martinezzel telefonon keresztül élnek szexuális életet. Az énekesnő szerint ez teljesen természetes, hisz mindkettejüknek olyan szigorúan betáblázott az életvitele, hogy nincs elegendő idejük találkozni. Ezért kénytelenek pikáns sms-ek és túlfűtött beszélgetések segítségével fenntartani a kölcsönös izgalmat egymásban - írta a Femalefirst.com portál.

Drága menet

Az énekesnő - akiről a múlt héten épp azt írták, hogy szakított francia filmszínész vőlegényével - azt is elárulta, hogy ez a telefonszex-kapcsolat már nem egyszer eredményezett többszáz fontos telefonszámlákat.

"Gyakran beszélünk telefonon, és ezek a beszélgetések nem egyszer egész vad és sikamlós dolgokhoz vezetnek - hiszen mindketten hiányzunk egymásnak. A telefon az egyetlen lehetséges módja, hogy közvetlenül tudjunk kommunikálni, ezért még a magas telefonszámla is megéri." - vallott őszintén Minogue.

A távolság, ami összetart

Az énekesnő arról is beszélt, hogy nagyon nehezen viseli, hogy távol kell lenniük egymástól, de kénytelen volt hozzászokni ehhez. Martinez jelenleg Los Angelesben forgatja a Snow Goose című filmet, míg barátnőjét Ausztráliához kötik kötelezettségei. Azt azonban fenntartja, hogy a pletykák ellenére sem szakítottak, és nagyon is szeretik egymást: "Olivier és köztem minden rendben van. Ő ott dolgozik, én itt - sajnos bár, de a mi kapcsolatunkban megszokott, hogy a munkáink miatt kontinensnyi távolságra vagyunk egymástól."