Kylie dalban mondja el, mennyire pipa

2004.03.30. 15:30
Az ausztrál popdíva dühbe gurult egy rádióinterjú beugratós kérdéseitől, és nem engedte adásba kerülni az anyagot. A felvétel azonban kiszivárgott, és előbb szöveges formában, majd pedig dallá mixelve kezdett terjedni az interneten. A lemezeladási listák egyelőre nem jegyzik.
Kylie Minogue rettentően begurult egy manchesteri rádiós műsorvezető, Tony Wrighton piszkálódó kérdéseitől, melyek részben arra vonatkoztak, volt-e plasztikai műtétje a 35 éves popdívának, részben értelmetlen poénkodásnak tűntek.

"Szalmonellás vagyok, van valami ötleted?"

"Kicsit unalmasak a veled készült interjúk mostanában" - mondja a kiszivárgott felvételen Wrighton, "úgy gondoltam, feldobhatnánk pár izgalmasabb kérdéssel." Az ezek után beolvasott ál-hallgatói kérdések közt volt olyan, ami arról érdeklődött, van-e valami tippje az énekesnőnek szalmonellafertőzés esetére, vagy hogy igaz-e a pletyka, miszerint plasztikai műtétnek vetette alá magát.

Kylie kiakad

A stúdióból kiszivárgott magnófelvételen jól hallható, ahogy az interjú után Minogue tajtékzó dühvel fakad ki: "Hallották, miket beszélt? Totál ki vagyok akadva! Hát hülye ez? Úgy értem, vicces akart lenni, vagy mi? Adok neki még egy utolsó lehetőséget, erre tessék, a plasztikai műtéthez lyukad ki! Mi lett volna, ha ez élőben megy? Jézusom, gondolni sem akarok rá! Semmit nem adhatnak le ebből!"

Olyan buta!

A rádióállomás végül úgy döntött, nem adja le az interjút, de pár nappal később a felvétel szövege valahogy kiszivárgott és írásos formában felkerült az internetre, tovább dühítve ezzel a dívát. Pedig akkor még nem is sejtette, mi készül: ismeretlen rajongója (?) egy egész dalt állított össze a hangfelvételből "So Stupid" címmel, amelyben az interjúból kiragadott szövegrészleteket mixelnek zenével. A számot rövid ideig egy nem hivatalos rajongói oldalról lehetett letölteni, de már eltávolították