Nick Lachey a Los Angeles-i bíróságon kérvényezte, hogy felesége, Jessica Simpson válásuk után járadékot fizessen neki. Ezt a szőke énekesnő viszont egyáltalán nem találja indokoltnak. Válás hollywoodi módra.

Nick Lachey a napokban kérvényezte a Los Angeles-i bíróságon, hogy a válásuk után felesége, Jessica Simpson eltartási díjat fizessen neki, írja az amerikai People Magazine. Továbbá minden általa, és nem közösen vásárolt vagyontárgyra és ingatlanra igényt tart és a szakításuk utáni bevételein sem szeretne feleségével osztozkodni.

Ki fizessen kinek és mit?

Nick Lachey, Jessica Simpson

Mindez rendben is lenne a szőke színésznő szerint, ha meg tudnának egyezni volt férjével a szakítás időpontja kapcsán, amely Simpson szerint 2005. novemberében történt, a volt férj azonban egy hónappal későbbre teszi. Így Lachey elvileg igényt tarthat és tart is Simpson decemberi bevételének felére, ami több volt, mint egymillió dollár. Simpson egyelőre nem reagált volt férje igényeire, azt azonban még a kereset beadásakor kikötötte, hogy nem hajlandó Lachey-nak járadékot, azaz "férjtartást" fizetni.

Szépségkirálynővel vigasztalódik

A 25 éves amerikai színésznő és 32 éves férje háromévi házasság után, gondos mérlegelést követően jutottak arra, hogy külön folytatatják. A pár házasságának válságáról szóló pletykák legutóbb tavaly októberben röppentek fel, de akkor tagadták a hírt: Simpson egyenesen úgy fogalmazott, "házasságunk jobb, mint valaha". Nem sokkal később azonban közös döntés alapján beadták a válópert. Nick Lachey a pletykák szerint hamar túltette magát a szakításon. Új választottja az egykori Miss Kentucky címet viselő 28 éves szépségkirálynő, Lizzie Arnold.