Ezúttal Siófokon tartotta esküvőjét Gáspár Győző, aki megerősítette házasságát Beával. Tudósítás percről percre, házivideókkal. A plébános rosszabbra számított, de termékenységet kívánt a nem annyira ifjú párnak.

18:39

Gáspár Győzőnek be van kapcsolva a mobiltelefonja, tudta meg egy kézbesítési jelentésből a Velvet.

Az esküvő képei itt és most!

18:02

Kevésbé jól viselkedő népekre számított a plébános, tudta meg tudósítónk. Egy hímnemű rokonnál elszakadt a cérna, és nagyobb nyilvánosságot követelt magának, üvöltvén: nem csak Győzőről szól a világ. Neje lecsitította, ha nem maradsz nyugton, lehúzom a gatyám, közölte urával. Vége. Képek hamarosan, videó legkésőbb hétfőn.

17:58

Az ifjú pár nevében a férj köszönte meg a részvételt mindenkinek. Bea nem dobta el a csokrot, így a Velvet tudósítója nem tudta elkapni, úgyhogy pártában marad, hiába szerelmes belé Jáksó László.

17:58

De volt-e vajon ötödször is legénybúcsúja Gáspár Győzőnek? Ez itt Gazsié.

17:54

Anyukája haragszik Virágra, mert hangoskodik. De már vonulnak is kifelé, a pap tartja a 30 percet, sőt kicsit bele is húzott. Biztos siet a strandra. Ugyanis nagyon megizzadt. A gyerekek meg szétszórták a csokipapírt.

17:52

Ezt pedig küldjük mindenkinek, aki szereti, különösen Bernadettnek és Krisztiánnak, bár ők már biztos látták.

17:49

Termékenységet kért istentől a pap a párnak, de egy kislány véletlenül beletapsolt. A megjelentek közül nyolcan ismerik az imákat - jegyzi meg tudósítónk.

17:46

Közös áldás a következő, Győző átkarolja Beát. Virágot egyelőre nem érdekli a szertartás, a gyermektársaság annál inkább. Jön a gyűrűhúzás.

17:43

Megérkezett a gyűrű. Hordozója fehér adidast, kék farmert és fehér lenvászoninget húzott a jeles napra. A pap arra kéri őket, esküvel erősítsék meg frigyüket. Megteszik, pontosan elismétlik, amit isten szolgája diktál. Bea mosolyog, Győző meghatódni látszik.

17:38

A műholdas kapcsolat helyreállításáig tekintsenek bele Laura és Pali esküvőjébe.

17:35

Amikor a pap a szeretet szentségéről beszél, Győző nejére néz, és elmosolyodik. A show folyamán először. Szent János első levele van napirenden.

17:34

A szokásos menet: idézet a Bibliából, aztán példabeszéd, Anettka fegyelmezetten áll Bea mellett, tehát megtudta, mi a dolga.

17:32

"Kedves Győző és Beáta! Örömmel lát titeket az egyház!" - mondja a pap, aki nem látszik a fotósoktól. Tudósítónk attól tart, büdös, merthogy a második sorban ül, mégsem ült mellé senki.

17:30

Kezdődik!

17:26

Győzőék várnak. Arra, hogy mindenki leüljön. A pápát nem biztosítják ennyien, de lagalább már szól az orgona. Az ifjú férj-vőlegényt nagyobbik lánya kíséri majd az oltár elé.

17:24

Amíg semmi nem történik, sírjanak velünk.

17:20

Anettka, az özvegy fényes pink ruhában érkezett, hogy Bea asszony tanúja legyen, csakhogy nem tudja, mi a dolga.

17:20

A helyzet fokozódik. Megérkezett Bea a hárommilliós ruhájában, jobbján Evelynnel. Győző arany és fehér színekben pompázik, csakhogy a templom főkapuja zárva van. A boldog családot három őr kíséri. Hát ők is meglettek. Döbbenet.

17:18

Félórás ceremóniát ígér a plébános, aki nem tudja, miért pont Siófokot választották. A biztonsági őrök még mindig nincsenek meg, de népek azt beszélik, a hátsó kapun már beosont a pár, ezért megindulnak a templomkert felé. Egy bácsi szerint sört osztanak majd, ezért olyan lelkes mindenki.

17:13

Egy nagymama korú hölgy szerint Gáspárék egy hétköznapi család, mégis eljött, mert kiváncsi.

17:07

A násznép időközben megduplázódott. Már százan lehetnek.

17:05

Négy autóval érkezik a Gáspár család, ám a tömeg még a templom előtt toporog, merthogy a megrendelt hat biztonsági emberből egy sem jelent meg - értesült a Velvet tudósítója.

16:59

Hová tűnt az ifjú pár? Hová tűnt a tömeg?

16:53

Nagyjából ötven ember gyűlt össze a siófoki templom előtt. A légvédelmi szirénák hallgatnak, a biztonsági emberek késnek. Egyelőre nem tudni, ki vizsgálja át az embereket, nehogy megmerényeljék Győzőt és családját.

16:48

Tudósítóink a templom előtt várják Gáspár Győzőt és menyasszonyosdit játszó nejét.